"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Παρέμβαση στο ΒΗΜΑ FM της Κατερίνας Παπακώστα για τα ειδικά μισθολόγια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Βουλευτής Β’ Αθήνας και Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, μιλώντας χθες, στον ραδιοφωνικό σταθμό ''ΒΗΜΑ FM'' και στην εκπομπή των Βασίλη Αδαμόπουλου και Σωτήρη Ξενάκη, ως προς το θέμα των ειδικών μισθολογίων και τα επικείμενα μέτρα για την εξεύρεση των 11,5 δισ., δήλωσε:....

« Κανένας δεν είναι παράλογος, όταν διεκδικεί  το καλύτερο για τον εαυτό του, την επαγγελματική και μισθολογική του εξέλιξη. Οι ένστολοι θεωρώ ότι, μεταξύ των λεγόμενων '‘ειδικών μισθολογίων'’, είναι από τους πιο αδικημένους.
Ωστόσο, οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε ότι αυτό, το οποίο διακινδυνεύουμε, μετά από τόσες θυσίες, τις οποίες έχει κάνει ο ελληνικός λαός – πολλές φορές, μάλιστα, με λανθασμένες πολιτικές του παρελθόντος, που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα - είναι να χάσουμε το αποτέλεσμα. Και αυτό δεν είναι άλλο, από το να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Αυτό είναι το στοίχημα. Συνεπώς, η αποστολή της σημερινής Κυβέρνησης - η οποία, θυμίζω στηρίζεται από τρία κόμματα - είναι να διασφαλίσει ότι τα νέα μέτρα, που θα πάρει, θα κατανεμηθούν με δίκαιο τρόπο, ώστε να κερδηθεί το στοίχημα αυτό για τη χώρα ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: