«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Οίκοι ανοχής και γραφεία τελετών χορηγοί σε ποδοσφαιρικά σωματεία


Μέσα από τις στάχτες της κρίσης αναδύονται οι δυναμικοί κλάδοι της οικονομίας , αυτοί που θα οδηγήσουν τη χώρα στην κάλυψη του κενού ανταγωνιστικότητας και παράλληλα θα λειτουργήσουν ως πόλοι καινοτομίας.
Την αρχή έκανε η ομάδα από τον Παλιόπυργο Τρικάλων που έσπασε τα ταμπού και έβαλε χορηγό στη φανέλα γραφείο τελετών.
Στην ίδια Περιφέρεια, της Θεσσαλίας και στο πνεύμα της....
συνέργειας, η ομάδα του Βουκεφάλα της Λάρισας, επέλεξε για χορηγό έναν … οίκο ανοχής.
Η διοίκηση του σωματείου έκλεισε ιστορική συμφωνία χορηγίας με τον οίκο ανοχής «Σούλα» τον οποίο και θα διαφημίζει στη φανέλα του.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας, μετά από έναν ικανό αριθμό επισκέψεων.
Είναι πρόσφατη άλλωστε η τοποθέτηση του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Μπατζιόλα, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε: «ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Μέσα στη χρονιά είναι τα ωραία».
Θα κάνει μεταγραφές ο Πρόεδρος, θα ανανεώσει τα κορίτσια η κυρία Σούλα, δεν διευκρινίστηκε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οίκος εποχής Σούλα εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι από την ιέρεια του σεξ και διάσημη για το υποκριτικό της ταλέντο Τζούλια Αλεξανδράτου. Η ιδιοκτήτριά του, η κυρία Σούλα, όπως την αποκαλούν (από σεβασμό στο λειτούργημα) έχει προχωρήσει και κατά το παρελθόν σε πρωτοποριακές διαφημίσεις των υπηρεσιών του οίκου της, αλλά δείχνει πλέον να μπαίνει για τα καλά και στο χώρο του ποδοσφαίρου.


Φτάνει να πάει καλά και στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Βουκεφάλας για να μην ισχύσει τι γνωστό «ομάδα μοντέλο, που έγινε μπορντέλο!,
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες στο μπροστινό μέρος της φανέλας θα αναγράφεται «Σούλα οίκος …εποχής» για ευνόητους λόγους.
Φτάνει να μην αρχίσουν τα τηλέφωνα οι πελάτες για το αν ήλθε η σωστή εποχή…
Αμφότεροι οι χορηγοί έχουν επενδύσει μεγάλο μέρος των προσδοκιών τους για γρήγορα κέρδη, στην  σεξουαλικότητα της τρίτης ηλικίας και την υποβοήθηση της από τα χάπια. Μέσα σε λίγες ώρες, μπορούν να τζιράρουν από τον ίδιο πελάτη…
Πραγματικά ένα φιλικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα απογείωνε το ήδη έντονο ενδιαφέρον για τα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλίας.
Άλλωστε το ηθικό των παικτών και των δύο ομάδων θα είναι στα ύψη. Δεν πρόκειται πλέον να αποπροσανατολίζονται από συνήθεις εκφράσεις τύπου «είσαι χώμα», «εσύ το 10, συνουσιάζεσαι..» κτλ.
Μ.Ο.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: