«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Καυσόξυλα για το έτος 2012 ανακοίνωση του Δήμου Πολυγύρου

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις των κατοίκων Πολυγύρου για τα καυσόξυλα έτους 2012 θα γίνονται στο Δημαρχείο από την Δευτέρα 3/9/2012 έως και την Παρασκευή 21/9/2012. Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημαρχείο για να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις τους.
Η ποσότητα των καυσοξύλων που θα χορηγηθεί είναι..... 3 χωρικά κυβικά μέτρα ανά δικαιούχο και θα ικανοποιηθούν συνολικά 450 αιτήσεις των οικονομικά ασθενέστερων.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το 2012 έχουν μόνο οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι ΟΓΑ, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα που έχουν αναπηρία σε ποσοστό μεγαλύτερο του 67% και στρατευμένοι οικογενειάρχες), οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι της Δ.Κ. Πολυγύρου.
Απαραίτητο δικαιολογητικό που θα συνοδεύει την αίτηση των δικαιούχων είναι και φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της ΔΟΥ οικονομικού έτους 2012, καθώς και η πιο πρόσφατη μηνιαία απόδειξη σύνταξης για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ.
Η τιμή ανά χωρικό μέτρο για το 2012 είναι η εξής:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΔΡΥΣ /χ.κ.μ.
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΓΑ
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ -ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ
ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 67%
ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ

16,08 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: