"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η περιοχή του Άθω Χαλκιδικής στη Γερμανία

Τις αριστοτελικές και αθωνικές προσκυνηματικές περιηγήσεις παρουσίασε ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω στην πόλη Mannheim της Γερμανίας, συμμετέχοντας στη θεματική έκθεση Katholikentag, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Μαΐου 2012.
Η αποδοχή της εν λόγω συμμετοχής ήταν απόλυτα επιτυχής και η διείσδυση της περιοχής σε νέες ομάδες αποδεκτών χαρακτηρίζεται ως εντυπωσιακά άνετη και μεγάλη, ώστε να....
μπορεί να ανοίξει νέους δίαυλους επικοινωνίας στη γερμανική αγορά.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 98ης Διοργάνωσης Εκδηλώσεων της Καθολικής Εκκλησίας, συγκεντρώνοντας και φέτος πάνω από 200.000 επισκέπτες, προερχόμενους από τον οργανωμένο εκκλησιαστικό χώρο.
Έτσι οι λάτρεις των προσκυνηματικών περιηγήσεων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις 6 χαρτογραφημένες προσκυνηματικές περιηγήσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ιερισσού, Αγίου Όρους & Αρδαμερίου αλλά και τα θρησκευτικά μνημεία της προ του Άθω περιοχής. Παράλληλα ενημερώθηκαν για τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρουν στους προσκυνητές οι προσκυνηματικές διαδρομές της Αθωνικής Πολιτείας, οι ιστορικοί και αρχαιολογικοί χώροι της αριστοτελικής περιοχής, τα αρχαιολογικά και θρησκευτικά ευρήματα, που όλα μαζί συνθέτουν έναν απόλυτο και παγκόσμια μοναδικό θρησκευτικό προορισμό.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: