"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ


ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ:

Ο Ευάγγελος Ζαρταλούδης είναι Ηλεκτρονικός. Ζει και κατάγεται από την πόλη των Ν. Μουδανιών. Γεννήθηκε το 1970 στη Νέα Ορλεάνη των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου και έζησε μέχρι τα 7 του χρόνια, όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα. Ολοκληρώνοντας το Λύκειο στην πατρίδα εγκαταστάθηκε εκ νέου στις ΗΠΑ και σπούδασε για 2 έτη στο Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής στο IIT- Illinois Institute of Technology του Σικάγο. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα Marketing και Επικοινωνίας στο Columbia College.
Κατά τη 2η περίοδο παραμονής του στην...
Αμερική διετέλεσε Πρόεδρος των Νέων του Μακεδονικού Συλλόγου του Σικάγο, μέλος της United Hellenic-American Congress, μέλος της Ένωσης Ελληνο-Αμερικανικών Οργανώσεων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μακεδονικού Συλλόγου του Σικάγο. Η συμμετοχή του σε πλήθος ελληνικών Συλλόγων των Ηνωμένων Πολιτειών του δημιούργησε έντονη νοσταλγία για την πατρίδα και ισχυρή πατριωτική συνείδηση.
Από το 1995 ζει μόνιμα στα Ν. Μουδανιά. Το 2003 παντρεύτηκε την Κατερίνα Μπιζέλη. Σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της Πληροφορικής και συνεργάζεται ως Σύμβουλος Πωλήσεων στην εταιρία SVL Energy Σύμβουλοι Ενέργειας.

ΚΟΥΤΛΙΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ:
Ο Άγγελος Κουτλιάνος γεννήθηκε στη Νικήτη το 1944. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Σιώζου και έχει δύο παιδιά το Νίκο και την Κατερίνα.
Κατά τα σχολικά του χρόνια φοίτησε στο Γυμνάσιο Πολυγύρου και στο Ά Αρρένων Θεσσαλονίκης.
Έχει Πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας και Διδακτορικό Δίπλωμα στον Τομέα Ιατρικής της Άθλησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη μέση εκπαίδευση ως καθηγητής. Από το 1987 διδάσκει προπονητική Υγρού Στίβου και Αθλητική Διατροφή στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2004 διορίζεται Γενικός Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού Ελλάδας στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Υφυπουργείο Αθλητισμού) μέχρι το 2010.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής Αγωνιστικού Αθλητισμού, Γραμματέας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Πρόεδρος της Συντακτικής Επιτροπής Επιθεώρησης Αθλητικού Δικαίου κ.α.


ΜΑΝΤΖΟΥΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:

Ο Κωνσταντίνος Μαντζούφας γεννήθηκε το 1969. Είναι Πτυχιούχος Μουσικός (Αρμονία και αντίστιξη). Έχει διατελέσει Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής του Δήμου Πολυγύρου.
Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας και πιο συγκεκριμένα στην Προώθηση Τοπικών Προϊόντων (Τροφίμων και Κρασιού).
Στον πολιτικό στίβο δραστηριοποιείται από τη δεκαετία του 1980. Διατέλεσε Υπεύθυνος Γραμματείας ΜΑΚΙ Χαλκιδικής (1985-1987), Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής (1994-2004), μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής (2007-2010). Από το 2010 είναι ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.




ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΣΤΟΡΙΑ

Η Θεοστορία Παπαγεωργίου είναι από τα Πυργαδίκια. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός δίχρονου παιδιού.
Τελείωσε το Γενικό Λύκειο Αρναίας και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και δημόσια διοίκηση στο Εθνικό κα Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει επίσης φοιτήσει με το πρόγραμμα Erasmus στο Πανεπιστήμιο του Bradford της Αγγλίας.
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.
Εκπαιδεύτηκε και προσλήφθηκε στο Δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής με το πρόγραμμα Καποδίστριας. Εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το Πρόγραμμα stage. Ετέλεσε προϊσταμένη του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Πολυγύρου.

ΡΑΜΑΝΔΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
Ο Αργύριος Ραμανδάνης γεννήθηκε το 1984. Κατάγεται από το Δήμο Κασσάνδρας. Είναι Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τη συγκεκριμένη περίοδο είναι Υπότροφος μεταπτυχιακός φοιτητής MBA με εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση.
Μιλάει άριστα την Αγγλική γλώσσα.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από τον Οκτωβριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: