"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

"Λουκέτο" απειλούν ότι θα βάλουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Χαλκιδικής  στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, καθώς μετά την αιφνίδια παραίτηση γιατρού, το εναπομείναν προσωπικό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις των εφημεριών, πολλώ δε μάλλον όταν παραμένει απλήρωτο για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του.
Με έγγραφό του προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Έντουαρντ Χαμάμ, γνωστοποιεί την...
αδυναμία εφημερίας του προσωπικού του, κατά το διάστημα από 26 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2012, αν δεν μετακινηθεί ή αποσπασθεί γιατρός στην εν λόγω Κλινική.
Στο έγγραφο αναφέρονται τα εξής:
"Σας ενημερώνουμε ότι μετά από την αιφνίδια παραίτηση της ιατρού Γ.Λ. αδυνατούμε να καλύψουμε τις εφημερίες στην παθολογική κλινική λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού και οι ιατροί που παραμένουν δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να καλύψουν αυτό το κενό όσον αφορά τις εφημερίες, πρώτον γιατί δεν αμείβονται και δεύτερον διότι δεν μπορούν σωματικά και ψυχικά.

Εφόσον δεν βρεθεί κάποια λύση είτε με μετακίνηση είτε με απόσπαση οποιασδήποτε μορφής, δε θα εφημερεύει η Παθολογική κλινική από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι την 1 Φεβρουαρίου".

halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: