"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Άνοιξε η Παραμυθοχώρα στο Στρατώνι Χαλκιδικής - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Τι δουλειά έχει ο Αγιος Βασίλης στη Χαλκιδική; Και γιατί οι τάρανδοι έχουν σταθμεύσει έξω από το Στρατώνι;

H Παραμυθοχώρα, το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Στρατώνι Χαλκιδικής άνοιξε του πύλες του για 4η συνεχή χρονιά την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα, μέσα σε μία ζεστή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Για πρώτη χρονιά φέτος τα εγκαίνια ξεκίνησαν από τον χώρο του ΟΑΕΔ με την χορωδία της Μητρόπολης Ιερισσού - Αγίου Όρους, την χορωδία της Αρναίας και την πολυφωνική χορωδία Σταγείρων - Ακάνθου με τη... συνοδεία της ορχήστρας Camerata Aristotelis του Δήμου Αριστοτέλη.
Στη συνέχεια όλος ο κόσμος μεταφέρθηκε μπροστά από την είσοδο της Παραμυθοχώρας όπου η οργανωτική ομάδα καλώς όρισε του επισκέπτες και του επισήμους οι οποίοι παραβρίσκονταν στην εκδήλωση.
Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκε και ο Μητροπολήτης Ιερισσού - Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ.Νικόδημος όπου πραγματοποίησε και την τελετή των εγκαινίων.
Εκ μέρους του Δήμου Αριστοτέλη και του Τ.Σ. του ΔΔ Στρατωνίου, εκφώνησαν χαιρετισμό ο Δήμαρχος κος Χρήστος Πάχτας και ο Πρόεδρος κ. Ν. Ζαγοράκης.
Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Big Band S με την συμμετοχή του Ωδείου του Δήμου Αριστοτέλη στην είσοδο της Παραμυθοχώρας.
Κατόπιν, ο ΑΙ-Βασίλης έφτασε με το τρένο του και μαζί με νεαρούς επισκέπτες έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων. Ταυτόχρονα ο ουρανός του Στρατωνίου έλαμψε από εκατοντάδες πυροτεχνήματα κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο εορταστική.
Στο κέντρο της Παραμυθοχώρας είχε στηθεί από τον Σύλλογο Γυναικών Στρατωνίου πλούσιος μπουφές με Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για όλους τους επισκέπτες.
Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει ξεκινήσει από Εθελοντές και Φορείς του Δ.Δ.Στρατωνίου Χαλκιδικής το 2008 και δημιούργησε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Εκεί σε ένα πανέμορφο παραλιακό άλσος μόλις λίγα μέτρα από την θάλασσα ξετυλίγεται μια παραμυθένια πολιτεία για να την χαρούν τα παιδιά αλλά και οι συνοδοί τους. Η συμμετοχή των Εθελοντών κατά την διοργάνωση, είναι μία κατάθεση αγάπης, όπου κόπος και κούραση δεν έχουν καμία σημασία για αυτούς και η συμμετοχή τους είναι μία ευχαρίστηση και μία προσφορά στη χαρά και τη ζεστασιά που φέρνουν, στις ψυχές των παιδιών, οι Χριστουγεννιάτικες μέρες.
Έξι  ξύλινα σπιτάκια, θα περιμένουν τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες για να τους χαρίσουν μια αξέχαστη, Χριστουγεννιάτικη εμπειρία .
Κατά την διάρκεια της Παραμυθοχώρας εξελίσσονται διάφορες εκδηλώσεις που απευθύνονται σε διάφορες ηλικίες αλλά κυρίως στους μικρούς επισκέπτες, με πολλά εμψυχωτικά προγράμματα, και τα παιδιά πραγματικά ευχαριστιούνται.
Η διάρκεια λειτουργίας της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ είναι για περίπου ένα μήνα. Αρχίζει την Δευτέρα στις 5 Δεκεμβρίου2011 και λήγει στις 2 Ιανουαρίου 2012.
Το ωράριο λειτουργίας της Παραμυθοχώρας είναι καθημερινά από 10:30 13:30 και από 16:30 20:30. Tα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές από 10:30 έως 20:30 συνεχώς.
Τονίζουμε ότι η επίσκεψη στην ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ είναι εντελώς δωρεάν.
Ακόμη υπάρχει δωρεάν μετάβαση από Θεσσαλονίκη και επιστροφή αυθημερόν κατόπιν συνεννόησης.
Για οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες υπάρχει καθημερινή μετακίνηση με λεωφορείο, από την Θεσσαλονίκη στη Παραμυθοχώρα στο Στρατώνι Χαλκιδικής. Η μετακίνηση είναι εντελώς δωρεάν.
Για επικοινωνία παρακαλούμε καλέστε στο 6971509890
Περισσότερες πληροφορίες στο www.paramythoxora.gr
Το Παραμύθι συνεχίζεται....στο Στρατώνι Χαλκιδικής!

Φωτογραφίες

param1 2Η χορωδία της Αρναίας και η πολυφωνική χορωδία Σταγείρων - Ακάνθου με τη συνοδεία της ορχήστρας Camerata Aristotelis του Δήμου Αριστοτέλη

param3
param4Ο Μητροπολίτης Ιερισσού - Αγίου Όρους & Αρδαμερίου κ.κ.Νικόδημος και ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ.Χρήστος Πάχτας
param5 2Η ορχήστρα Camerata Aristotelis του Δήμου Αριστοτέλη
param6
param7Ο πρόεδρος του Δ.Δ.Στρατωνίου κ.Ζαγοράκης, ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ.Πάχτας και ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη κ.Κατσαβαβάκης
param8
param9
param10
param11
param12
param13
param14Ο πρόεδρος του Δ.Δ.Στρατωνίου κ.Ζαγοράκης, ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ.Πάχτας και ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη κ.Κατσαβαβάκης
param15Ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ.Πάχτας
param16
param17
param18Ο πρόεδρος του Δ.Δ.Στρατωνίου κ.Ζαγοράκης
param19Η πρόεδρος του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου κ.Κασσάνδρα Κατσαρού
param20
param21
param22
halkdikifocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: