"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

2η ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Η ΑΓΕΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ


Στο Μπλαγκοεφγκραντ της Βουλγαρίας διεξάχθηκε την Κυριακη 20 Νοεμβρίου ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στο οποίο συμμετείχαν αθλητές από Βουλγαρία,Ελλαδα,Τουρκία,Τυνησία και Ρωσια.
  Η 14η χρονη αθλητρια του Α.Ο.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ  ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ εκτελώντας χωρίς πτωση το πρόγραμμα της στην δοκό ισορροπίας κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο. Καταπληκτικός ήταν στην συνέχεια ο αγώνας της στο έδαφος και.... αλμα αφού κατάφερε να κερδίσει αλλα δύο χάλκινα μετάλλια. Το τέταρτο χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την συμμετοχή της στο τουρνουα.
 « Η Αγγελική έδειξε τελικά τι μπορεί να καταφέρει όταν αγωνίζεται χωρίς άγχος και με αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες της» δήλωσαν οι προπονητές της Γιαννα Παπαπαναγιωτου και Γεωργιος Μάτσακας οπου τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς της Αγγελικης για τη στήριξη που παρέχουν στο παιδί τους.
  Τα τέσσερα μετάλλια της Αγγελικής είναι η επιβράβευση των προσπαθειών του Α.Ο. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ο οποίος παρά τους δύσκολους καιρούς  μας  κάνει περήφανους ως Έλληνες στο εξωτερικό.

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: