«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

"Το παρόν και το μέλλον των πολιτικών για τη νεολαία με την προοπτική της "Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Το παρόν και το μέλλον των πολιτικών για τη νεολαία με την προοπτική της "Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014"  που διοργάνωσε το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΕΣΥΝ, ιατρός  Πόπη Καλαιτζή το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Ballroom του ξενοδοχείου Hyatt. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο...
πλαίσιο του Money Show 2011 και παραβρέθηκε σε αυτήν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Ανοίγοντας τον κύκλο ομιλιών  και
εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας η κα Καλαιτζή ευχαρίστησε  την Επιτροπή Διεκδίκησης και τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την μεγάλη επιτυχία να  αναδειχθεί η Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

«Αυτό που πέτυχε  η Θεσσαλονίκη μας  σε συνεργασία με το Εθνικό συμβούλιο νεολαίας που είναι ο εταίρος του European Youth Forum είναι μια εθνική επιτυχία που μας κάνει όλους περήφανους ιδιαίτερα τη περίοδο που έχει θιγεί η αξιοπιστία της χώρας μας» τόνισε μεταξύ των άλλων η κα Καλαιτζή.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο ευρωβουλευτής, μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας Γιώργος Παπανικολάου, ο βουλευτής, εμπνευστής της ιδέας της πρότασης για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 Σπύρος Βούγιας, η εκπρόσωπος της Αντιδημάρχου Νεολαίας Μαρία Τσιουτάνη και τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης του Θεσσαλονίκη 2014-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας Νίκος Νυφούδης και Μπάμπης Παπαιωάννου, με συντονίστρια την Έλενα Βλάχου, μέλος του Ε.Σ.Υ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: