"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Αλλάζουν μορφή οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί, αυτοκίνητο στις φλόγες στη Θεσσαλονίκη – o Ραγκούσης το μεσημέρι στη Βουλή(VIDEO)

Πριν από λίγη ώρα ιδιοκτήτες ταξί πυρπόλησαν στη Θεσσαλονίκη ένα παλιό αυτοκίνητο εγκαινιάζοντας μία νέα μορφή διαμαρτυρίας μετά το αδιέξοδο στις συνομιλίες τους με τον Γιάννη Ραγκούση.
Δεκάδες ιδιοκτήτες ταξί έχουν αποκλείσει από το πρωί την είσοδο του Υπουργείου Μεταφορών προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα στη Λεωφόρο Κηφισίας.
Την ίδια ώρα συνάδελφοί τους έχουν καταλάβει το κτήριο της Νομαρχίας στη Θεσσαλονίκη ενώ το.....
μεσημέρι οι ταξιτζήδες προετοιμάζουν συγκέντρωση στη Βουλή όπου θα μιλήσει ο Γιάννης Ραγκούσης στην επιτροπή Οικονομικών.
Ο υπουργός Μεταφορών συνεχίζει την άκαμπτη στάση του με τα στελέχη της κυβέρνησης να συμπαρατάσσονται πλέον στο πλευρό του εκτιμώντας ότι οι ακραίες κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί θα τους φέρουν αντιμέτωπους με την πλειοψηφία της κοινής γνώμης.
Οι ιδιοκτήτες των ταξί έχουν αλλάξει πλέον τον τρόπο κινητοποίησής τους μετά τη χθεσινή εγκύκλιο Ραγκούση προς τους Περιφερειάρχες που ζητούσε την εφαρμογή του νόμου που προβλέπει αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και των πινακίδων.
Οι ταξιτζήδες δεν χρησιμοποιούν πλέον τα οχήματά τους στις συγκεντρώσεις τους
zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: