"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο Πάγκαλος πολώνει το κλίμα και δυναμιτίζει τη συναίνεση…


Σήμερα έπεσε το προσωπείο της πολυδιαφημισμένης από το ΠΑΣΟΚ συναίνεσης. Μας πήγε ο Πάγκαλος 30 χρόνια πίσω για να μας πει ότι η δημοκρατία γεννήθηκε όταν έγινε κυβέρνηση το κόμμα του, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς καταγγέλλοντας την προκλητική αν όχι σκόπιμη στάση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ., Πάγκαλου. Είναι σήμερα μια μαύρη μέρα για το ΠΑΣΟΚ. Τόλμησε να πει ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να.... πει ότι η δημοκρατία γεννήθηκε το 1981 απί ΠΑΣΟΚ. Αν είναι δυνατόν…πρόσθεσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Αποτροπιασμό προκάλεσε η αδικαιολόγητη και προκλητική στάση του Θ. Πάγκαλου ο οποίος ουσιαστικά αμφισβήτησε την ημερομηνία αποκατάστασης της δημοκρατίας το 1974 από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, λέγοντας ότι η Δημοκρατία επανήλθε στη Χώρα το 1981.
Ο κ. Πάγκαλος τα είπε αυτά εκμεταλλευόμενος την απουσία του Α. Σαμαρά από την αίθουσα εκείνη την στιγμή, αφού πήρε το λόγο μόλις ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τέλειωσε την ομιλία του.
Ο Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ Κ. Τασούλας , αφού διαμαρτυρήθηκε εντονότατα κάλεσε τον κ. Πάγκαλο να ανακαλέσει διότι προσβάλει τον Ελληνικό λαό. Στην άρνηση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο κ. Τασούλας κάλεσε την ΚΟ της ΝΔ να αποχωρήσει από την αίθουσα με τον Γ. Παπανδρέου να ρίχνει λάδι στη φωτιά λέγοντας απευθυνόμενος προς τους αποχωρούντες βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με φανερή πρόθεση να πολώσει το κλίμα και ουσιαστικά δυναμιτίζοντας την όποια συναίνεση: «θέλατε αφορμή για να φύγετε; Σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρα στιγμή; Κανείς δεν είπε ως το ‘74 δεν ήρθε δημοκρατία στη χώρα. Αλλά βεβαίως ήρθε μετά 10-ετίες αποστασιών, φυλακίσεις… ήρθε μια τάξη!» . Δεν καταδίκασε δηλαδή  την πρόκληση από τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του Θ. Πάγκαλο.
Λίγη ώρα αργότερα η Νέα Δημοκρατία με παρότρυνση του Α. Σαμαρά επέστρεψε στην αίθουσα εξηγώντας ο ίδιος ότι η αποχώρηση ήταν συμβολική απόδειξη πως η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία  στην Ελλάδα είναι στέρεη, λειτουργεί και έχει συναίσθηση ευθύνης. Παίρνουμε μαζί στο εξωτερικό αυτό το μήνυμα! Δεν φύγαμε από πείσμα αλλά για να συμβολίσουμε πως προστατεύουμε τους θεσμούς και δεν δεχόμαστε τους συκοφάντες της δημοκρατίας! Είναι σήμερα μαύρη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ και να τη θυμάστε…!
Ήταν επίσης φανερός ο εκνευρισμός του κ. Σαμαρά με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής κ. Σιούφα, τον μόνον από την ΚΟ της ΝΔ που παρέμεινε στην αίθουσα, μαζί με τον κ. Λαμπρόπουλο
Κατά τα άλλα ο εγγονός του δικτάτορα, ο κ. “μαζί τα φάγαμε” που δεν τολμάει να κυκλοφορήσει έξω χωρίς συνοδεία ανέλαβε να ανεβάσει το ηθικό των οπαδών του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ με το μόνο που ήξεραν όλοι τους να κάνουν καλά: Τον διχασμό
antinews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΆΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΉ ΤΑ ΠΡΆΣΙΝΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ !!!