"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι


Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία στα ανατολικά θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχή, ενώ υπάρχει η πιθανότητα καταιγίδας.Ο καιρός θα βελτιωθεί βαθμιαία, ενώ οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο, στα ανατολικά και νότια αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του.... ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου θα είναι πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα, θα έχουμε λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. 
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: