"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Δείτε που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες (ΧΑΡΤΕΣ)

Επιδείνωση του καιρού προβλέπουν οι μετεωρολόγοι από την Καθαρά Δευτέρα, με πολλά μποφόρ, βροχές, πολικές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται στα λευκά να ντυθεί και η Αθήνα.

Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά ασθενείς και βαθμιαία βορείων διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τοπικά στα βόρεια στα 7 με 8.
 
Χιόνια και τσουχτερό το κρύο τη Δευτέρα
Την Καθαρά Δευτέρα, κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα..... είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και οι χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα, στα ορεινά, στις νησιωτικές περιοχές, αλλά και σε πεδινές περιοχές, αρχικά της βόρειας χώρας και μέχρι το βράδυ και της κεντρικής.  
Στους χάρτες που δημοσιεύει το www.snow-forecast.com μπορείτε να δείτε σε ποιες περιοχές της χώρας αναμένεται να χιονίσει τις επόμενες ώρες και 24ωρα. 
Με πράσινο χρώμα απεικονίζονται οι περιοχές όπου το ύψος του χιονιού, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ιστοσελίδας, δεν θα ξεπεράσει τα 5 εκατοστά, ενώ με καφέ χρώμα το χιόνι μπορεί να αγγίξει και τα 10 εκατοστά.

Η πρόβλεψη έως τις 2 το πρωί της Δευτέρας 7/3


Η πρόβλεψη έως τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 7/3


Η πρόβλεψη έως τις 2 το πρωί της Τρίτης 8/3

 
Η πρόβλεψη έως τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 8/3

Δεν υπάρχουν σχόλια: