"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

«Ξεκινώντας σήμερα τον τριήμερο εορτασμό της εθνικής επετείου της ελληνικής παλιγγενεσίας επιβάλλεται να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αρχηγούς, ηγέτες και αγωνιστές της εθνικής επανάστασης. Το μεγαλείο της 25ης Μαρτίου είναι η πίστη στις αθάνατες ελληνικές αξίες της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης για τις οποίες αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν οι ήρωες μας.
Το μήνυμα που μπορούμε να πάρουμε γιορτάζοντας τη μεγάλη αυτή εθνική επέτειο, είναι η αναγκαιότητα της ενότητας. Χωρίς ενότητα και ομοψυχία τίποτε δε θα..... μπορούσαν να καταφέρουν οι αγωνιστές της εποχής εκείνης.
Το μήνυμα αυτό μαζί με το πρώτο μήνυμα της φιλανθρωπίας του Θεού που μας δίνει ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, οφείλουμε να τα έχουμε κατά νου όλοι οι Έλληνες, γιατί μόνον έτσι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις οικονομικές προκλήσεις της σημερινής εποχής.
Με τις ελάχιστες αυτές σκέψεις εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλώ τους κατοίκους της Χαλκιδικής να υψώσουν τη γαλανόλευκη σημαία  ως φόρο τιμής στους ηρωικούς προγόνους μας που έδωσαν την ζωή τους ώστε η πατρίδα μας να είναι μια ελεύθερη χώρα».
      
      Ιωάννης  Γιώργος 
 Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: