"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Οχυρώστε την ψυχή σας……Ετοιμάστε το σπαθί σας……


Η προσπάθεια αποδόμησης της Εθνικής συνείδησης,η απάλειψη των Εθνικών χαρακτηριστικών,η άμβλυνση της ιστορικής μνήμης,η δημιουργία παθητικών προσωπικοτήτων,η εκχώρηση βούλησης και κυριαρχίας,είναι κάποια μόνο ζητούμενα από τα τσιράκια του New World Order…..
Μας έχουν καταστήσει ήδη,όμηρους,δούλους,πολιτικώς και οικονομικώς,μα τώρα ξεκινάει η φάση της αποδόμησης της ιστορικής μας μνήμης,που αποτελεί και το τελικό χτύπημα σε έναν ανυπόταχτο λαό….

Τα εργαλεία απλά,δυο-τρεις “επιστημονικές” απόψεις,δεν έχει σημασία η τεκμηρίωση,φτάνει η κριτική άποψη του “επιστήμονος”,κι έτοιμη η προπαγάνδα……
Τι ετοιμάζουν άραγε.εκείνοι που κατέστησαν ανέφικτο στη νέα γενιά να μάθει την αλήθεια,και της σερβίρουν ανθελληνικά παραμυθάκια;
Τι ετοιμάζουν οι οπαδοί του Φαλμεράγερ και του δόγματος Κίσσιντζερ;;

Η αποψίλωση των Εθνικών χαρακτηριστικών,με την αγωγή του σβησίματος της Εθνικής μνήμης,είναι η αντίδραση του νεοταξικού καθεστώτος,μιας και όπως φαίνεται η γνώση και η κατανόηση των αγώνων και της αντίστασης αυτού του Εθνους,δεν τους βολεύει…….

Είναι βλέπεις ανυπόταχτος και δύσκολος λαός ο Ελληνικός…Δε βολεύει η ψυχοσύνθεση του Ελληνα…φοβίζει!!

Βλέπετε ο Ελληνας είναι άνθρωπος με πολλά ελαττώματα μα και με πάμπολλα προτερήματα….Πάντα αποτελούσε το υπόδειγμα της ανθρωπότητος γιατί αυτός ήταν ο ρόλος του…..και οι προσκυνημένοι ζηλεύουν τη μεγαλοσύνη του…..

Φοβούνται όμως, πως ο Ελληνας,πάντα τη δύσκολη στιγμή γίνεται ένα με το παρελθόν του και γιγαντώνεται μέσα από αυτό…..

Πως να ελέγξεις λοιπόν έναν τέτοιον “επικίνδυνο” λαό,που έχει μάθει την ώρα της κρίσης να ενώνεται και να αποτελεί τη λεπίδα της τιμωρίας;

α)Το νοθεύεις με εκατομμύρια αλλοδαπών…

β)Τον θέτεις σε καταναγκαστική δουλεία για “οφειλές”…

γ)Του αλλοιώνεις την Ιστορία και του αποψιλώνεις την Εθνική μνήμη….

δ)Τον ελέγχεις με μηχανισμούς προβατοποίησης και τρομοκράτησης (RFID),

με την ελπίδα πως θα τον αποχαυνώσεις,και προσπαθώντας να τον πείσεις πως δεν είναι αυτό που νοιώθει……

Μα το γονάτισμα δεν πάει στον Έλληνα , ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Το μόνο που θα καταφέρετε με την προσπάθεια σας αυτή,είναι να μας βρείτε απέναντί σας,όλους,ενωμένους και έτοιμους για να σας αποδώσουμε την τιμωρία που σας πρέπει……..

Αγαπητοί μου ,οχυρώστε τη ψυχή σας σε όσα έρχονται,προστατεύστε το μπόλι του Εθνους μας,τα παιδιά μας….και ετοιμαστείτε να γεμίσετε την ύπαρξή σας με τις φωνές και την πίστη όλου του Εθνους μας…ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ!!!


ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!
 Λακεδαίμων Αππελαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια: