"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Εκδήλωση βράβευσης Β. Μιχαλολιάκου από την ΟΝΝΕΔ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση βράβευσης του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου για την πολυετή προσφορά και δράση του στην ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Μπροστά σε ένα πλήθος νέων παρουσιάστηκε η πορεία και το έργο του ιστορικού Προέδρου της νεολαίας, παρουσία του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου. Στον κ. Μιχαλολιάκο αποδόθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον Αντιπρόεδρο Κ. Κατσαφάδο.
Βασικά σημεία ομιλιών:
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος ανέδειξε στο σύντομο χαιρετισμό του την προσωπικότητα και το ήθος του κ. Μιχαλολιάκου μέσα από τους αγώνες του στην πολιτική δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πορεία του στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην ομιλία του στις αξίες και τα ιδανικά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ επισημαίνοντας πως η γενιά του 80’ υπερασπίστηκε με πάθος τις ιδέες της δίνοντας μάχες στα αμφιθέατρα όπου κατέγραψε μεγάλες νίκες, ενώ η γενιά του 2010 καλείται να απαντήσει σε μια μεγαλύτερη πρόκληση. Να αντισταθεί στη μιζέρια και την απαισιοδοξία που προσπαθούν να της επιβάλουν και να δημιουργήσει ξανά την ελπίδα στη χώρα.
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος επεσήμανε τη....... συνεισφορά του κ. Μιχαλολιάκου στην κυριαρχία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ στα Πανεπιστήμια και την κοινωνία και τόνισε πως οι αρχές και οι αξίες της εποχής εκείνης πρέπει να αποτελούν και σήμερα οδηγό στις μάχες που δίνουν οι νέοι σήμερα για ένα καλύτερο μέλλον αλλά . Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κάλεσε τους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν στις εκλογές και να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα απόρριψης των καταθλιπτικών πολιτικών και των εκβιαστικών διλλημάτων που έθεσε ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση του Μνημονίου.


Από το γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: