"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΡ. ΓΥΝ. ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ TΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Πέμπτη, 23.9.2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας και η Γραμματέας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, παρουσίασαν, χθες - με την ευκαιρία της καθιερωμένης, πολιτικής ενημέρωσης, στην Αίθουσα ‘’Κήπου’’ της Ρηγίλλης, γυναικών / στελεχών Λεκανοπεδίου – τις θέσεις και τις πολιτικές της Γραμματείας, ώστε να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής επιδοκιμασίας από τις τοπικές κοινωνίες, στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Κ. Παπακώστα, μεταξύ άλλων, επικεντρώθηκε σε ζητήματα, όπως: η εναρμόνιση της επαγγελματικής με την οικογενειακή ζωή των γυναικών, η ανεργία - η οποία χτύπησε ταβάνι στις γυναίκες, όπως αποδεικνύει ο δείκτης των ανέργων, που ανήλθε το β’ τρίμηνο στο 11,8%, με τον αντίστοιχο για τις γυναίκες στο 15,3% - η ένταξη της ισότητας των φύλων στις δημόσιες πολιτικές, η γυναικεία επιχειρηματικότητα, η προώθηση των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων υπογράμμισε, επίσης, ότι εξαιτίας της πολιτικής του Μνημονίου, που εφαρμόζει η Κυβέρνηση, η χώρα βρίσκεται σε βαθειά και παρατεταμένη ύφεση, τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται, τα νοικοκυριά και η αγορά στενάζουν. Οι εκλογές, λοιπόν, της 7ης Νοεμβρίου είναι η μόνη ευκαιρία, οι τοπικές κοινωνίες και οι περιφέρειες της χώρας να πουν το μεγάλο ‘’ΟΧΙ’’ στην κυβέρνηση του Μνημονίου και στα μεγάλα αδιέξοδα, που προκαλεί η πολιτική της στις Ελληνίδες και τους Ελληνες.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Βασίλης Κικίλιας, τόνισε πως, με μεγάλη όρεξη, ρίχνεται στη μάχη της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να απαντήσει, πειστικά, με την υποψηφιότητά του, στις αγωνίες των πολιτών, που υποφέρουν. Κάλεσε όλους να στηρίξουν την προσπάθειά του, στις 7 Νοεμβρίου, στην Περιφέρεια Αττικής.

Στον διάλογο που ακολούθησε, τα γυναικεία στελέχη, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι συνδικαλίστριες, οι πρόεδροι των κομματικών οργανώσεων, συμφώνησαν ότι, στις 7 Νοεμβρίου, ψηφίζουμε αυτοδιοικητικά, αλλά και πολιτικά, προκειμένου να βγούμε από τα μεγάλα αδιέξοδα, που επέφερε, στη χώρα, η Κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: