"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Γ. ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗ


Τελετή βράβευσης του αθλητή Ελευθέρας Πάλης κ. Γιάννη Αρζουμανίδη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010 στη Νομαρχία Χαλκιδικής.
Η βράβευση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα σκληρής προετοιμασίας και προσπάθειας του εν λόγω αθλητή. Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο αθλητής στο Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στη Μόσχα,  αφού κατέλαβε την τρίτη θέση και με το χάλκινο μετάλλιο, τίμησε τα εθνικά χρώματα της χώρας μας αλλά και τον τόπο του τη Χαλκιδική συνεχίζοντας μία σταθερή πορεία διακρίσεων σε διεθνές επίπεδο.
Ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος απένειμε στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή τιμητική αναμνηστική πλακέτα και του χάρισε μία ξυλόγλυπτη εικόνα της Παναγίας, παρουσία........ του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γ. Πασαλή και μελών του Δ.Σ.
Ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Είμαι ευτυχής που βραβεύουμε έναν Χαλκιδικιώτη για τη διάκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης, το Γιάννη Αρζουμανίδη. Σήμερα μιλάει η επίδοσή του και εμείς περήφανοι για τις προσπάθειες του ήμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε, να τον  χειροκροτήσουμε, και να τον ενθαρρύνουμε να συνεχίσει να κάνει τη Χαλκιδική αλλά και όλη τη χώρα υπερήφανη. Εύχομαι η επιτυχία του αυτή να είναι η αρχή για μια νέα και μεγαλύτερη διάκριση στην Ολυμπιάδα του 2012. Τα  θερμά μου συγχαρητήρια».
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Γ. Αρζουμανίδης ευχαρίστησε το Νομάρχη για τη βράβευση και υποσχέθηκε ότι θα εντείνει τις προσπάθειες του για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή  και τη διάκριση του στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου.       

Δεν υπάρχουν σχόλια: