"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ελ Ζαρ και με τη βούλα στον ΠΑΟΚ

Τα γραφειοκρατικά με την ΕΠΟ ολοκληρώθηκαν και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός θα έρθει δανεικός για ένα χρόνο και ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του για τα επόμενα τρία χρόνια με καθεστώς συνιδιοκτησίας με την Λίβερπουλ. Ο ΠΑΟΚ δεν δίνει χρήματα στην Λίβερπουλ για τη συμφωνία, ούτε θα χρειαστεί να το κάνει αν ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ελ Ζαρ.
Στην σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:.......
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Nabil El Zhar. Ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Λίβερπουλ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι του 2011 και για τα επόμενα τρία χρόνια".
Οι όροι της συμφωνίας
Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του διεθνή Μαροκινού Ναμπίλ Ελ Ζαρ για ένα χρόνο. Ο "Δικέφαλος" θα του δίνει 250.000 ευρώ (αντίστοιχο ποσό θα εισπράττει και από τη Λίβερπουλ), ενώ από 50-50 θα είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις με την αγγλική ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ θα πληρώνει το μισό συμβόλαιο του Μαροκινού και θα έχει δικαίωμα κατά το ήμισυ σε περίπτωση μεταπώλησης του σε άλλη ομάδα, κατά τη διάρκεια της τριετίας.
Ο Ελ Ζαρ είναι 24 ετών (γεννημένος στις 27/8/86) και μετράει 8 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο. Έχει ύψος 1,71 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού. Παλιότερα είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.
OLAPAOK.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: