"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Εν Τούμπα νίκα

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του πολύ μεγάλου αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε και το olaPAOK.gr παρουσιάζει ότι πρέπει να ξέρετε πριν πάτε στο γήπεδο ή καθίσετε μπροστά στις τηλεοράσεις σας για να απολαύσετε τη μεγάλη αναμέτρηση
Είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με στόχο τη νίκη - μισή πρόκριση, αλλά και την τόνωση του ηθικού του κόσμου του. Άλλωστε και σήμερα η Τούμπα θα είναι καζάνι με τους φιλάθλους να επιθυμούν και για συναισθηματικούς λόγους να πανηγυρίσουν έναν θρίαμβο…
Με Σαλπιγγίδη στην κορυφή
Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκτες του γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να ζητά μεγάλη προσοχή στην άμυνα και αν γίνεται το πολυπόθητο μηδέν παθητικό, ενώ ελπίζει πως οι ταχείς επιθετικοί του θα καταφέρουν να «τρυπήσουν» την αργή άμυνα των Τούρκων. Μέχρι χθες ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε δύο αγωνιστικά διλήμματα για τη στελέχωση της άμυνας και ένα για την επίθεση.
Πάντως, βάσει των τελευταίων του σκέψεων φανέλα βασικού θα πάρουν οι: Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Λίνο και Μπουσαίντι στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα και στο κέντρο αυτής οι Κοντρέρας, Μαλεζάς. Στα χαφ Βιτόλο και Γκαρσία με τους Βιειρίνια και Σορλέν στα άκρα. Ο Ίβιτς θα παίξει πίσω από τον κεντρικό φορ που θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ στερείται των υπηρεσιών Χαλκιά, Ζουέλα, Κριστιάνο που είναι τραυματίες.
Διαβασμένη Φενέρμπαχτσε
Η Φενέρμπαχτσε έρχεται στην Τούμπα με ανεβασμένο το ηθικό μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της Αντάλιασπορ και με τη γνώση πως το έργο της θα είναι δύσκολο. Στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα και η επίτευξη ενός ή παραπάνω γκολ που θα κάνουν πιο εύκολη τη ρεβάνς.
Ο Αικούτ Κοτσαμάν που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Στοχ, Μπίλιτσα, Ιρτεγκούν, των τραυματιών Ντιά, Ντέιβιντ αλλά και του Γκουίθα που δεν υπολογίζεται, έχει έτοιμο το πλάνο του. Ο Βολκάν θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας, ο Γκονούλ θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Αντρέ Σάντος στο αριστερό, οι Λουγκάνο, Ιλχάν θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Κριστιάν και Εμρέ θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ με τον Άλεξ μπροστά τους να έχει την οργανωτική ευθύνη και τους Τοπούζ (δεξιά) και Τσανέρ (αριστερά) να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ με τον Σεμίχ να είναι ο κεντρικός επιθετικός. Ο Τούρκος προπονητής σκέφτεται και την επιλογή Νιάνγκ, που είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Κατάμεστη η Τούμπα, δρακόντεια μέτρα ασφάλειας
Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη. Έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια (περίπου χίλια) και θεωρείται βέβαιο πως δύο ώρες πριν τον αγώνα δε θα πέφτει καρφίτσα. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια καθώς δε θα επιτρέπεται να προσεγγίσουν φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο το γήπεδο. Παράλληλα η αστυνομία βρίσκεται στην… τσίτα έχοντας βαρύ έργο να κάνει προστατεύοντας τόσο την αποστολή της τουρκικής ομάδας όσο και τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε που αναμένεται να έρθουν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα.
Συγκεκριμένα θα έρθουν 205 Τούρκοι οπαδοί (χθες η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε 500 εισιτήρια). Βάσει σχεδιασμού αυτοί θα έρθουν με λεωφορεία από την Κωνσταντινούπολη, στα σύνορα θα σταματήσουν και με συνοδεία της ελληνικής αστυνομίας θα φτάσουν κατευθείαν στην Τούμπα. Μετά τη λήξη θα αναχωρήσουν κατευθείαν.
Να σημειωθεί πως το παιχνίδι είναι υψηλού κινδύνου, ενώ στο γήπεδο πέραν των πυρσών, δεν πρέπει να υπάρχουν και πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο
Ο διαιτητής
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Μάνουελ Γκράφε. Ο Γερμανός γεννήθηκε το 1973 και παίζει σε αγώνες της Μπουντεσλίγκα απο το 2004. Το 2007 πήρε το σήμα της FIFA. Απο Ελληνικές ομάδες έχει παίξει στον αγώνα Beograd - Πανιώνιος στο Ιντερτότο 2008.
OLAPAOK.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: