«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ


Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαβάσαμε τις επιστολές του κυρίου Στέργιου Λυρτζή, του Προέδρου του Συλλόγου Απανταχού Ταξιαρχιωτών σχετικά με το πρόγραμμα της γιορτής μανιταριού, που θα γίνει στον Ταξιάρχη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Είναι προφανές ότι δεν υπήρχε καμιά πρόθεση από το δήμο να καπελώσει την «εκδήλωση» αλλά μόνο να βοηθήσει στην προβολή της με τα μέσα που διαθέτει (αφίσα, δελτία τύπου, δημοτικό ραδιόφωνο) όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και πέρυσι.
Θυμίζουμε ότι και πέρυσι βγήκε σχετική αφίσα αλλά και πρόγραμμα, που συμπεριλάμβανε την εκδήλωση των απανταχού στη μανιταρογιορτή, αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος αυτή να γίνεται παραμονή της κορύφωσης των εκδηλώσεων του τριημέρου. Μάλιστα η εκδήλωση εντάχθηκε στο συνολικό πρόγραμμα με σκοπό να εμπλουτίσει τις εκδηλώσεις με τη σύμφωνη τότε γνώμη του συλλόγου, όπως εξάλλου έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. η εκδήλωση του ΑΟΠ στο 2ο Φεστιβάλ Πολυγύρου κ.ά.)......
Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν σας αποστέλλουμε εκ νέου την αφίσα για τη γιορτή μανιταριού αφαιρώντας από αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Ταξιαρχιωτών, που έτσι κι αλλιώς ο δήμος Πολυγύρου δεν έχει καμιά συμμετοχή, οικονομική ή οργανωτική.
Ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου
Νικόλαος Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: