"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Κάνει πίσω ο Ψωμιάδης για τον Ζωγράφο



Την ώρα που όλα έδειχναν ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τα έχει βρει με τον νομάρχη Χαλκιδικής, Αστέριο Ζωγράφο, τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για πισωγύρισμα από τον ίδιο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Όπως υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Ψωμιάδης δέχθηκε έντονες πιέσεις ώστε να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του τον Αστ. Ζωγράφο, πιέσεις που φαίνεται πως πείσμωσαν τον νομάρχη Θεσσαλονίκης. “Κάποιοι θέλουν να..........

του επιβάλουν τους συνεργάτες του. Ο Παναγιώτης όμως θέλει να τους επιλέξει ο ίδιος”, είπε στη Voria.gr νομαρχιακός σύμβουλος της ομάδας του νομάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Ψωμιάδης έχει ήδη συζητήσει με πολλά πρόσωπα, κομματικά και μη, για τη στελέχωση του συνδυασμού του και από τους επτά νομούς και στο προσεχές δεκαήμερο, το αργότερο στις αρχές Σεπτέμβρη, αναμένεται να καταλήξει στους αντιπεριφερειάρχες, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του. Η επιλογή φυσικά δεν είναι εύκολη υπόθεση, ενώ ο νομάρχης εμμένει στην άποψή του ότι «τον πρώτο λόγο για τα πρόσωπα θα πρέπει να τον έχω εγώ».

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: