"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Τρία άτομα συνελήφθησαν για τη μεγάλη φωτιά στο Μαραθόκαμπο Σάμου

Γ φωτιά στο Μαραθόκαμπο έκαψε περίπου 10.000 στρέμματα
Τρία άτομα, ένα ζευγάρι μελισσοκόμων και ένας συγγενής τους, συνελήφθησαν την Τρίτη για τη μεγάλη πυρκαγιά στο Μαραθόκαμπο Σάμου.
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας θα οδηγηθούν σήμερα, Τετάρτη, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, με την κατηγορία του εμπρησμού δάσους, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης μελισσοκομικών εργασιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες πιστεύεται ότι επιχείρησαν να «καπνίσουν» τα μελίσσια προκειμένου να τα μεταφέρουν σε άλλο σημείο.
Από το σπινθήρα που χρησιμοποίησαν άναψε φωτιά, η οποία τους ξέφυγε από τον έλεγχο...... Οι τρεις είχαν προσαχθεί νωρίτερα εξετάζονταν ως ύποπτοι από το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής που έχει μεταβεί στη Σάμο.
Η μεγάλη πυρκαγιά στη Σάμο -η δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα- τέθηκε την Τρίτη υπό μερικό έλεγχο, αφού αποτέφρωσε περίπου 10.000 στρέμματα δασικής και καλλιεργήσιμης έκτασης.
Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Τετάρτης λήγει η προθεσμία που έλαβαν για να απολογηθούν οι τρεις κτηνοτρόφοι που συνελήφθησαν ως υπαίτιοι της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 28 Ιουλίου στο Κοκκάρι της Σάμου.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: