"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μιλά για «Βατοπέδι» και η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ να αμύνεται;

Το Antinews έχει ασχοληθεί επανειλημμένως και από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση του Βατοπεδίου. Σε εποχές που τα γιουσιουφάκια και τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας εκλιπαρούσαν γονατιστά τον Ρουσόπουλο για την εύνοια του. Στο μεταξύ, η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή διέψευσε με τον χειρότερο τρόπο και  τους ψηφοφόρους της και  όλους εκείνους που σιχάθηκαν  το ΠΑΣΟΚ για όλα όσα έκανε επί μια εικοσαετία. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα. Με την υποτελή στο ΔΝΤ κυβέρνηση του Γιώργου  Παπανδρέου και τα δεινά που σωρεύονται στις πλάτες του ελληνικού λαού- επειδή οι πλούσιοι φίλοι της κυβέρνησης γλεντάνε…
Συγχωροχάρτι  δεν δίνει λοιπόν κανένας μας ούτε στη ΝΔ, ούτε στον Καραμανλή. Συγχωροχάρτια δίνει μόνο ο Πάπας και το άγος του Ρουσόπουλου, του Βουλγαράκη και των υπολοίπων δεν χωνεύεται με τίποτα.
Η ΝΔ όμως που προέκυψε από τις κάλπες της 29ης Νοεμβρίου είναι άλλη. Και ο κόσμος που ψήφισε τον Σαμαρά καταδίκασε ταυτόχρονα τις τακτικές και πρακτικές της προηγούμενης κυβέρνησης.
Τα επισημαίνουμε αυτά επειδή το ΠΑΣΟΚ το έριξε πάλι στην σκανδαλολογία. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Παράδειγμα η υπόθεση του Βατοπεδίου.
Νομίζω λοιπόν ότι επειδή την είδαν μάγκες στο ΠΑΣΟΚ με τι εξεταστικές, η ενημέρωση της Ρηγίλλης πρέπει να σταματήσει να αμύνεται στην παραπληροφόρηση και να απαντήσει στην εξυπνάδες του ΠΑΣΟΚ για το Βατοπέδι με μια απλή και καθαρή πρόταση: Να γίνουν εξεταστικές και για τα Βατοπέδια Νο 2 και 3, δηλαδή την Μεγίστης Λαύρας και την Μονή Τοπλού.
Αν η Ρηγίλλης δεν γνωρίζει σε τι αναφερόμαστε ας κάνει τον κόπο να διαβάσει τα εξής δημοσιεύματα του Antinews:
Υπενθυμίζουμε επίσης όσα έχουν γραφτεί για την σύμβουλο του κ. Παπανδρέου, κ. Γλυκερία Σιούτη:........
Θέση στο πρωθυπουργικό γραφείο ως σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου για θέματα δημόσιας διοίκησης, ανέλαβε η Γλυκερία Σιούτη, μέχρι πρότινος δικηγόρος της αγγλικής εταιρείας «Loyalward», στην οποία μεταβιβάστηκε με παράνομο τρόπο από τη Μονή Τοπλού η περιοχή Κάβο Σίδερο στην Κρήτη. Η Γ. Σιούτη χειρίστηκε για λογαριασμό της αγγλικής εταιρείας την σκανδαλώδη υπόθεση όπου η Μονή Τοπλού παρόλο που υπάρχει μεταξύ μοναστηριού και Δημοσίου διαμφισβήτηση για την ιδιοκτησία, ξεπούλησε 26.000 στρεμμάτων κρητικής γης στη βρετανική εταιρεία. Μάλιστα, η Γ. Σιούτη μαζί με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών της ΝΔ Σπ. Φλογαΐτη, με τον οποίο συνεργαζόταν, υπέγραψαν δικόγραφο υπέρ της Βρετανικής εταιρείας στην οποία το μοναστήρι προσπάθησε να ξεπουλήσει το Κάβο Σίδερο, παρακάμπτοντας το γεγονός ότι την περιοχή διεκδικούσε και το ελληνικό δημόσιο. Πώς το λέει ο λαός; Δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου ποιος είσαι…
Αδέξιος Δεξιός

Δεν υπάρχουν σχόλια: