«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ

Από το Δασαρχείο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι θα γίνει διάθεση καυσόξυλων δρυός για ατομικές ανάγκες των κατοίκων Πολυγύρου, τα οποία έμειναν αδιάθετα από το προηγούμενο έτος 2009. Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων κατοίκων Πολυγύρου θα γίνονται στο Δημαρχείο από την Τετάρτη 26/5/2010 έως την Παρασκευή 4/6/2010 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους. Απαραίτητο δικαιολογητικό αποτελεί η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας για όλους ανεξαιρέτως τους δικαιούχους καθώς και η πιο πρόσφατη μηνιαία απόδειξη σύνταξης για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ.

Σημειώνεται ότι όσοι υποβάλουν αίτηση και παραλάβουν τα καυσόξυλα δεν θα έχουν δικαίωμα υποβολής νέας αίτησης το φθινόπωρο.
Προτεραιότητα στη διάθεση των καυσόξυλων θα δοθεί στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι ΟΓΑ, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι και στρατευμένοι οικογενειάρχες)
Οι τιμές ανά χωρικό μέτρο για το 2010 είναι οι εξής: για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ, τους πολύτεκνους, τους τρίτεκνους, τους μακροχρόνια άνεργους και τους στρατευμένους οικογενειάρχες 14,91 ευρώ. Για τους υπόλοιπους δικαιούχους 18,10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: