"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

538 θέσεις στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Την κάλυψη 31 θέσεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προκήρυξε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης, Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στη Θεσσαλονίκης και σε άλλους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας.

Σε όλες τις περιπτώσεις η διάρκεια των συμβάσεων δεν υπερβαίνει τους οκτώ μήνες.

Ειδικότερα, θα καλυφθούν:

α) πέντε θέσεις διοικητικού - οικονομικού ΠΕ, δύο θέσεις πληροφορικής ΠΕ, δύο θέσεις διοικητικού - λογιστικού ΤΕ, μία θέση πληροφορικής ΤΕ και έξι θέσεις διοικητικών γραμματέων ΔΕ στη Θεσσαλονίκη,

β) δύο θέσεις διοικητικού - οικονομικού ΠΕ στις Σέρρες,

γ) μία θέση διοικητικού - οικονομικού ΠΕ και μία θέση διοικητικού - γραμματέα ΔΕ στον Πολύγυρο,

δ) μία θέση διοικητικού - οικονομικού ΠΕ και μία θέση πληροφορικής ΤΕ στη Βέροια,

ε) τρεις θέσεις διοικητικού - οικονομικού ΠΕ, τρεις θέσεις διοικητικών - γραμματέων ΔΕ, δύο θέσεις διοικητικού - λογιστικού ΤΕ και μία θέση πληροφορικής ΤΕ στην Εδεσσα.

Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα ληφθεί υπόψη το κριτήριο της εντοπιότητας. Βάσει αυτού, προτεραιότητα έχουν οι κάτοικοι των νομών, στους οποίους προκηρύσσονται οι θέσεις, και ακολουθούν οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων νομών της ελληνικής επικράτειας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας επί της οδού Τάκη Οικονομίδη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά, οι υποψήφιοι θα πρέπει να καλούν στα τηλέφωνα 2313 - 309163 και 2313 - 309203 ή να επισκέπτονται τον δικτυακό τόπο της Περιφέρειας, www.rcm.gr, όπου βρίσκεται δημοσιευμένη η σχετική προκήρυξη.

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 16 Απριλίου

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: