"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


Λύσεις στα οξυμένα προβλήματα σχολικής στέγης στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πρωτεύουσα θα δώσει το νέο Λυκείου Πολυγύρου, το οποίο δημοπρατήθηκε σήμερα, 23 Φεβρουαρίου 2010. Με την ολοκλήρωση της αναγκαίας αυτής υποδομής οι μαθητές του Πολυγύρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τη γνώση σε ένα σύγχρονο κτίριο που ευνοεί τη δημιουργική και εποικοδομητική σχολική δραστηριότητα. Ο Προϋπολογισμός της νέας σχολικής μονάδας είναι 5.310.000 € και η έναρξη των εργασιών κατασκευής της αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι συντονισμένες ενέργειες του Δήμου και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής απέφεραν αποτέλεσμα:

«Η σημερινή ημέρα είναι για το Δήμο μας ξεχωριστή, καθώς αποδεικνύεται έμπρακτα ότι όλες μας οι προσπάθειες εδώ και τρία περίπου χρόνια έπιασαν τόπο. Παρά τις δυσκολίες πετύχαμε να προχωρήσουν γρήγορα όλες οι διαδικασίες για τις απαραίτητες εγκρίσεις με τη αμέριστη στήριξη και συμβολή της ΝΑΧ, που δημοπράτησε το έργο. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα μπορέσουμε το επόμενο διάστημα να εγκαινιάσουμε ένα έργο που τόση μεγάλη ανάγκη έχει ο Πολύγυρος, ένα κτίριο – κόσμημα, που θα εξυπηρετεί στο έπακρο τις ανάγκες δασκάλων και μαθητών.» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: