"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Μην ψάχνετε τώρα για δαίμονες. Εσείς φταίτε !

Μην ψάχνετε τώρα για δαίμονες. Εσείς φταίτε !

Νέα κύματα παράνομων μεταναστών, θα πρέπει να αναμένει η Ελλάδα, με το νομοσχέδιο που προτίθεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη μεταναστευτική πολιτική.

Ο κ. Σαμαράς, τάχθηκε υπέρ της ένταξης μεταναστών στην κοινωνική και οικονομική ζωή, αλλά όπως δήλωσε σταδιακά, ομαλά και όχι με τρόπο που να περνά το μήνυμα, ότι μπορούν να έρχονται και άλλοι.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αντιπρότεινε στη κυβέρνηση, τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα να αποκτούν το δικαίωμα για την ελληνική ιθαγένεια, όχι όμως αυτόματα με τη γέννησή τους, αλλά εφόσον ενηλικιωθούν, και έχουν τελειώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, αφετέρουν εφόσον εγκαταλείψουν την ιθαγένεια των γονέων τους.

Κάλεσε την κυβέρνηση, να αποσύρει τη ρύθμιση για την απονομή πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες, δήλωσε δε, ότι εν τέλει, η ΝΔ, θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, το οποίο και θα καταργήσει όταν γίνει κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία στη δευτερολογία του να επαναλάβει την άποψη της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τα μέτρα της κυβέρνησης για την οικονομία.
Ο κος Σαμαράς, επανέλαβε ότι τα όποια μέτρα περιστολής των δημοσίων δαπανών, θα πρέπει να συνοδεύονται και από μέτρα τόνωσης «ανάσες» της οικονομίας για να μη κινδυνεύσει από ασφυξία η αγορά.

Κάλεσε για μία ακόμη φορά την κυβέρνηση, να μη προχωρήσει στη φορολογία των καυσίμων και των ακινήτων, ώστε να μην καταστραφεί η οικοδομική δραστηριότητα, ενώ τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία, διαφωνεί και με τη περικοπή των επιδομάτων, των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας που κάνουν καθημερινά αναχαιτίσεις στο Αιγαίο.

Τέλος χαρακτήρισε λάθος το να συνεχίσει να δανείζεται η κυβέρνηση με πενταετή και δεκαετή ομόλογα, αντί για μονοετή, δίνοντας έτσι λάθος μήνυμα στις αγορές.
«Αρχικά σας έφταιγε η ΝΔ, μετά οι κερδοσκόποι. Μην ψάχνετε τώρα για δαίμονες, εσείς φταίτε» …

http://www.politis-gr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: