"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ - «Στις υπηρεσίες του πολίτη και του προεκλογικού αγώνα θέτει η πάντοτε πρωτοπόρα Ρόδη Κράτσα τις νέες τεχνολογίες»


Τη χρήση των νέων τεχνολογιών και κοινωνικών δικτύων αξιοποιεί η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στη Ζάκυνθο, Ρόδη Κράτσα. Η κα Κράτσα, η οποία ανέλαβε στις αρχές του μήνα τον τομέα της επικοινωνίας και της πληροφόρησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - έναν τομέα στρατηγικής σημασίας που πέρασε για πρώτη φορά σε ελληνικά χέρια - θέτει ήδη σε εφαρμογή τις νέες αρμοδιότητές της.
Η υποψήφια Βουλευτής πάντα ενεργή στην επικοινωνία της με τους πολίτες, πρωτοπορεί και πάλι μέσω της δημιουργίας μιας ομάδας με θέμα τις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο διεθνώς, το facebook, προσδίδοντας μία αμεσότητα στη φωνή των πολιτών. Δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να εκφράσουν ελεύθερα τις «απόψεις, τις ιδέες, τις εντυπώσεις τους από τον προεκλογικό αυτό αγώνα, από το ύφος, το περιεχόμενο, το διακύβευμά του», δημιουργώντας ένα νέο πρότυπο και ανοίγοντας νέους διαύλους επικοινωνίας με τους συμπολίτες από κάθε γωνιά.
Μάλιστα, η κα Κράτσα βρέθηκε πρόσφατα στις πρώτες θέσεις κινητικότητας και δραστηριότητας στα κοινωνικά δίκτυα facebook και twitter μεταξύ των συναδέλφων της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Διατηρεί ήδη ένα δυναμικό και ιδιαίτερα ενεργό προφίλ σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα, μέσω του οποίου επικοινωνεί εδώ και αρκετούς μήνες συστηματικά με τους έλληνες και ευρωπαίους πολίτες καθώς και με πολίτες από τρίτες χώρες εκτός Ε.Ε. Επίσης, η κα Κράτσα διατηρεί και μία σελίδα υποστηρικτών στο facebook η οποία ενημερώνεται καθημερινώς με τα βασικά σημεία της δράσης της.
Μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας για την τρέχουσα προεκλογική περίοδο στην ακόλουθη διεύθυνση:

http://www.facebook.com/profile.php?id=683034379&ref=name

Δεν υπάρχουν σχόλια: