Ένα διήμερο γεμάτο δράση, ενέργεια και πρωτοτυπία διοργανώνει ο Δήμος Πολυγύρου το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025, στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής!
Το 1st Ice Swimming στην Ελλάδα αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς η κολύμβηση θα γίνει σε παγωμένο νερό, στην καρδιά του χειμώνα, αναδεικνύοντας μια άλλη πλευρά της Χαλκιδικής!
Σεμινάρια, κολύμπι, αλλά και περιπατητικές διαδρομές στο δάσος του Χολομώντα, περιλαμβάνει η συγκεκριμένη διοργάνωση, που στόχο έχει να αναδείξει, όχι μόνο τα οφέλη που έχει το κολύμπι σε κρύο νερό, αλλά και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στον ορεινό όγκο της Χαλκιδικής.
Το διήμερο αποκτά και διεθνή διάσταση, αφού στο....
σεμινάριο που θα διεξαχθεί προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι τρεις Ιρλανδοί expert στο Ice Swimming και μάλιστα ένας εξ αυτών κατέχει record Guinness!Λεπτομέρειες για το event μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: https://iceswimming.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου