"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Δήμος Πολυγύρου: Πάγιο αίτημα η παραμονή των λυκειακών τάξεων στη Γαλάτιστα.

Η λειτουργία των λυκειακών τάξεων στη Γαλάτιστα είναι ένα θέμα το οποίο ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση πως είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι ανάγκες των μαθητών της περιοχής που φοιτούν εκεί πρέπει να συνεχίσουν να καλύπτονται και για το λόγο αυτό ζήτησε και τη συνδρομή του Βουλευτή Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργου.
Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς κατά την επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρου Κόπτση, στη Γαλάτιστα, με τον.... Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, Ζαχαρία Μανουσαρίδη, τον Αντιδήμαρχο Ανθεμούντα-Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας, Χωροταξίας & Περιβάλλοντος, Κατάκαλο Σακελλάρη, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Συμπαράστασης, Κατερίνα Αβέρη και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου και λυκειακών τάξεων, Μαρία Αβέρη.

Ο κ. Κόπτσης, σύμφωνα με πληροφορίες, βλέπει θετικά τη διατήρηση των λυκειακών τάξεων στη Γαλάτιστα, εφόσον ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα και γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις σε χωροταξικό επίπεδο κι αυτό είναι εφικτό, καθώς είναι πλήρης η λειτουργικότητα του σχολείου και μπορεί να υποστηρίξει την παρουσία των μαθητών του λυκείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: