"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Πανελλήνια διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Σημάντρων - 1ο βραβείο στην κατηγορία "Ψηφιακή Επικοινωνία και Εξωστρέφεια"

Η Διευθύντρια του
Δημοτικού Σχολείου Σημάντρων, Στέλλα Καραπυλάφη, ανέφερε τα παρακάτω:
"Όταν αναγνωρίζονται οι κόποι, οι ατελείωτες ώρες εργασίας και η προσπάθεια μίας δύσκολης και απαιτητικής σχολικής χρονιάς, η χαρά είναι μεγάλη. Η αξιοποίηση της ψηφιακής εξωστρέφειας αποτέλεσε πρωταρχικό στόχο της χρονιάς που μας πέρασε. Το Δημοτικό Σχολείο Σημάντρων αξιοποίησε εργαλεία ρομποτικής και προγραμματισμού, χρησιμοποίησε σύγχρονα εργαλεία μάθησης και δημιούργησε γερές βάσεις για την ψηφιακή επικοινωνία.
Στην επιτυχία αυτή συνέβαλαν σημαντικοί υποστηρικτές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω... τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γ. Κουφίδη, τον κ. Ν. Ζώτο και την κα Α. Ακριτίδου της εταιρείας knowledge.
Ευχαριστώ θερμά την κριτική επιτροπή της Boussias Εvents, την επιστημονική ομάδα των Education Leaders Awards και την κα Άννα Διαμαντοπούλου για την απονομή του 1ου βραβείου στην κατηγορία "Ψηφιακή Επικοινωνία και Εξωστρέφεια". Η πρώτη πανελλήνια διάκριση κοσμεί πλέον τη φαρέτρα του Δημοτικού Σχολείου Σημάντρων.

Συνεχίζουμε με αμείωτο ενθουσιασμό την προσπάθειά μας για να δημιουργήσουμε ένα σχολείο που αγκαλιάζει την καινοτομία και ασπάζεται την εξέλιξη". 







Δεν υπάρχουν σχόλια: