"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Ο Δήμος Πολυγύρου αλλάζει σελίδα... Ηλεκτρονικές πληρωμές εύκολα και γρήγορα!

Η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα εξόφλησης βεβαιωμένων οφειλών σε φορείς, το Open1|EasyPay είναι γεγονός! Με μία απλή εγγραφή στο σύστημα και με την ταυτοποίησή του, με την καρτέλα οφειλέτη του φορέα, ο πολίτης μπορεί άμεσα να δει και να πληρώσει τις οφειλές του ηλεκτρονικά.

«Ο Δήμος Πολυγύρου αλλάζει σελίδα! Ακολουθώντας τις επιταγές του 21ου αιώνα, προσπαθούμε να λειτουργήσουμε τα προγράμματα εκείνα, όπως το Open1|EasyPay, προκειμένου ο πολίτης να εξυπηρετηθεί εύκολα και γρήγορα. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και πρέπει να τον αξιοποιούμε με έξυπνους τρόπους!», δήλωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη να πληρώσει λογαριασμούς ύδρευσης και άρδευσης, ΤΑΠ, οστεοφυλάκιο, παραβάσεις Κ.Ο.Κ. από τον υπολογιστή ή το κινητό του, οπουδήποτε και αν βρίσκεται, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Άμεσα μπορεί να βλέπει την...

οφειλή του, τόσο αυτή που έχει βεβαιωθεί, όσο και αυτή που βρίσκεται σε ρύθμιση αλλά και το ιστορικό πληρωμών του.

Όλα τα βήματα για τον τρόπο χρήσης της πλατφόρμας, που ξεκινάει τη λειτουργία της τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, καταγράφονται στο site του Δήμου Πολυγύρου polygyros.gr, σε ειδικό banner «EasyPay» που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: