"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Σπουδαίος φιλικός αγώνας το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου

Η ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου:

Δυο ηγετικές μορφές, δυο αρχηγοί της ομάδας αποφάσισαν φέτος να "κρεμάσουν" τα παπούτσια τους.
Δυο από τους σημαντικότερους ανθρώπους της σύγχρονης ιστορίας της Νίκης θα δώσουν μια τελευταία παράσταση, με την φανέλα που αγάπησαν και αγαπήθηκαν όσο λίγοι, αυτά τα 74 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου!
Μαζί τους μια μεγάλη παρέα φίλων και αγαπημένων τους προσώπων με τους οποίους βάδισαν αγκαλιασμένοι αυτά τα 30 χρόνια πορείας μέσα στην οικογένεια της Νίκης!
Από την ακαδημία και τα "τσικό" της Νίκης την δεκαετία του 1990, στην ανδρική και στις πορείες Πρωταθλητισμού πριν καν κλείσουν τα 15 χρόνια τους, στις Εθνικές Κατηγορίες την δεκαετία του... 2000 και εδώ και πάνω από μια δεκαετία στην πρώτη κατηγορία της Χαλκιδικής, μας έχουν αφιερώσει κυριολεκτικά την ζωή τους!
Ήρθε η στιγμή να τους αφιερώσουμε το χειροκρότημά μας και το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους, ως ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως για την διαμόρφωση της ιδέας της Νίκης του ήθους, της τιμιότητας, της αγάπης για το ποδόσφαιρο και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον Πολύγυρό μας!

Οι σημαίες στη ΝΙΚΗ δεν υποστέλλονται ποτέ!
Μένουν πάντα εκεί ψηλά να μας θυμίζουν από που ερχόμαστε και να μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε!

Στον χώρο των κερκίδων θα υπάρχει κουμπαράς και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό όπως έχουν επιλέξει οι αρχηγοί μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: