"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στη φάση των "32" του Europa League

Ξεκαθάρισε η εικόνα για τη φάση των "32" του Europa League. Δείτε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.
Οι δύο ελληνικές ομάδες προκρίθηκαν από τη δεύτερη θέση των ομίλων τους και θα βρίσκονται στο γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση της Δευτέρας (12/12 - 14:00). Στους νοκ-άουτ αγώνες λοιπόν της διοργάνωσης που θα γίνουν στις...
 16 και στις 24 Φεβρουαρίου, θα τεθούν αντιμέτωποι με κάποια ομάδα από αυτές που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις των ομίλων (εκτός από αυτές που ήταν στον δικό τους όμιλο, δηλαδή Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός).
Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού:
Φενέρμπαχτσε, ΑΠΟΕΛ, Σεντ Ετιέν, Ζενίτ, Ρόμα, Άγιαξ, Σαχτάρ, Σάλκε, Φιορεντίνα, Σπάρτα Πράγας, Οσμανλίσπορ, Κοπεγχάγη, Λιόν, Τότεναμ και Μπεσίκτας, ενώ θα προστεθεί μία εκ των Γκενκ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, κάτι που θα κριθεί από τον αγώνα Σασουόλο - Γκενκ, που αναβλήθηκε λόγω ομίχλης και θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (09/12, 13:30).
Αν η Γκενκ δεν ηττηθεί, θα είναι πρώτη στον όμιλό της και θα βρεθεί στους ισχυρούς, πιθανή αντίπαλος Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Σε αντίθετη περίπτωση, θέση στους ισχυρούς θα πάρει η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.