"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Περνάμε φίνα και αυτό φαίνεται...

Τελείως αποκομμένη από την κοινωνία, η ηγεσία της ΝΔ . Τα περήφανα στελέχη της ΝΔ με την ανοχή-συμμετοχή του Προέδρου της, φωτογραφίζονται και ανεβάζουν τις χαρούμενες στιγμές τους στα social media, προκαλώντας τα κατώτερα και μικρομεσαία στρώματα που ελπίζουν στα απομεινάρια της κεντροδεξιάς παράταξης. Δείχνουν πως δεν καταλαβαίνουν σε ποια κοινωνία απευθύνονται και αγνοούν πως αυτές τις στιγμές χρειάζεται ταπεινότητα. Ελπίζουν μάλιστα και στην αυτοδυναμία(!) καθώς νομίζουν πως η φθορά του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτόματος πιλότος για την νέα τους ένδοξη Μνημονιακή κυβερνητική θητεία.
Αυτή η ξεδιάντροπη διακοποσυμπεριφορά που έχει και τις κορυφώσεις της, όπως...
τα μόνιμα γλέντια του ανεκδιήγητου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη Μύκονο, ή του ζεύγους Γεωργιάδη επίσης στο νησί των ανέμων, δεν μένει αχαρτογράφητη από τις δημοσκοπήσεις.
Η τελευταία μέτρηση έδειξε τη ΝΔ να μην ξεπερνά το 20% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο 14%.
Μετρήθηκε επίσης και κεντροδεξιό κόμμα με αρχηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τερμάτισε τα κοντέρ αγγίζοντας χαλαρά το 30%!
Βέβαια αυτή η δημοσκόπηση έγινε γαργάρα από τα συστημικά media, που αυτή την περίοδο εργάζονται επιμελώς και μισθοφορικά για το μεταμνημονιακό ξήλωμα του Κώστα Καραμανλή – τη μόνιμη απειλή για τρόικα και εγχώριους νταβατζήδες. Για να μην χαλάσουν και τις διακοπές των νεότερων βουλευτών της ΝΔ… διότι όπως και να το κάνουμε έρχεται η έκθεση της Θεσσαλονίκης, και εκεί η νέα Νέα Δημοκρατία θα ξεδιπλώσει όλο το κυβερνητικό πρόγραμμα που θα ξανα-σώσει την Ελλάδα, ως εργασιακό επιστέγασμα των ξένοιαστων διακοπών.

Υ.Γ.
Μπορεί οι Μητσοτακικοί να κάνουν τις διακοπές τους, όμως ο ΣημιτοΣαμαρικός Ψυχάρης κάνει καλά τη δουλίτσα του, φορτώνοντας στον Κώστα Καραμανλή την εθνική προδοσία τη γνωστή μέσω ΕΛΣΤΑΤ και δια χειρός Γιώργου Παπανδρέου του Καστελοριζίου.