«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Τουρνουά Μπάσκετ ΜΟΥΔΑΝΙΑ 3x3

Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, το «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3x3», μπαίνει στην 4η χρονιά του πιο δυναμικά από ποτέ και ετοιμάζετε να χαρίσει απολαυστικές στιγμές στους λάτρεις του μπάσκετ αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.
Τα τελευταία χρόνια, το τουρνουά διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία και με αυξημένη συμμετοχή κάθε χρόνο, ξεπερνώντας την τελευταία χρονιά, τα 180 άτομα. Πρόκειται για μία αθλητική εκδήλωση μοναδική στα Χαλκιδικιώτικα αθλητικά δρώμενα, που προσελκύει κόσμο όλων των ηλικιών, αφού υπάρχουν συμμετοχές από 10 έως 60 χρονών, τόσο από την Χαλκιδική αλλά και από την Θεσσαλονίκη.
Φέτος οι αγώνες θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακοί αφού αποφασίστηκε να μειωθεί ο χρόνος κάθε αγώνα και οι παίκτες θα πρέπει να κινούνται πιο γρήγορα μέσα στο γήπεδο. Για αυτό άλλωστε το τουρνουά θα ολοκληρωθεί σε μία μέρα.
Εκτός από το αγωνιστικό μέρος του, το τουρνουά αποσκοπεί...

και στην προσέλκυση των μικρών ηλικιών στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθε», την ανάπτυξη της κοινωνικότητας, και την προστασία από κινδύνους που ελλοχεύουν στην απραξία της νεολαίας.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 30 Ιουλίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στο 6971 760581 (Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος)

Κατηγορίες Ηλικιών:
7-9
10-13
14-17
18-30
XL βετεράνων

Περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας:http://pombasketball.blogspot.gr/ και στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/pom.basketball.

Κώστας Αποστόλου
Πρόεδρος τμήματος Μπάσκετ ΠΟΜ
email: pom.basketball@gmail.com