«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

3ος ορεινός αγώνας δρόμου Βάβδος 2016 – Τρέχοντας στη σκιά της Βίγλας

Στις  5 Ιουνίου 2016 θα διεξαχθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Βάβδο Χαλκιδικής

Τον αγώνα διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος για την προστασία της φύσης και της παράδοσης του Βάβδου "ΒΙΓΛΑ".

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 9.00 πμ. στην πλατεία του Χωριού.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ: Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 21,33 χιλιομέτρων, κυρίως σεδασικούς δρόμους. Το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα
είναι  από 500μ έως 850μ. Είναι δρόμος με μέτριες απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο. Η συνολική υψομετρική διαφορά του αγώνα είναι 660μ.


ΣΗΜΑΝΣΗ :
Σε όλες τις διασταυρώσεις θα υπάρχουν δείκτες. Επίσης, θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις στα: 5 km,10 km,15 km,18 km,19 km,20 km και 21 km.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ Έγκυροι θα θεωρούνται οι αθλητές που θα περάσουν από τους σταθμούς ελέγχου και θα τερματίσουν εντός του χρονικού ορίου των 3.5 ωρών.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ : Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη και θα πρέπει να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις για το οποίο θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση. Οι διοργανωτές και η Επιτροπή του Αγώνα δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ : Την ημέρα του αγώνα Κυριακή 5 Ιουνίου τις ώρες 7:00 - 8:30 από την γραμματεία του αγώνα, στο χώρο της εκκίνησης (κεντρική πλατεία Βάβδου).

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΩΝΑ: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους.

ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλο για τους τρεις πρώτους άντρες της κατάταξης ανδρών 18-55, τους τρεις πρώτους άνδρες της κατάταξης άνω των 55 και τις τρεις πρώτες γυναίκες καθώς και αναμνηστικά μετάλλια σε κάθε αθλητή/αθλήτρια που θα τερματίσει εντός χρονικού ορίου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Θα υπάρχουν 5 σταθμοί τροφοδοσίας, από όπου οι αθλητές θα μπορούν να προμηθευτούν μπανάνες και άλλα ενεργειακά σνακ, νερό και ισοτονικό υγρό. Ενεργειακό gel θα μπορούν να προμηθευτούν οι αθλητές στον 2ο σταθμό. Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει γεύμα με παραδοσιακές πίτες κ.α. για όλους τους φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: