"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Σύνοδος προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαΐου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα η πρώτη σύνοδος προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας. Στις εργασίες της συνόδου, παρουσία του προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη συμμετείχε και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής κ. Απόστολος Τζηρίτης όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αλλά κυρίως να μεταφέρει τον σφυγμό της κοινωνίας του νομού μας.
Ο πρόεδρος κ. Απόστολος Τζηρίτης, στην εκτενή τοποθέτηση του για τα...
ζητήματα του νομού μας, ανέφερε ότι η ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής επιδιώκει να αναδειχθεί σε σημαντικό για την λειτουργία του κόμματος όργανο στη Βόρεια Ελλάδα, εντάσσοντας για το σκοπό αυτό στο στρατηγικό της σχεδιασμό, ποικίλες και ενδιαφέρουσες θεματικές δραστηριότητες και παράλληλα σχεδιάζοντας δράσεις με επίκεντρο την ευαισθητοποίηση, ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση όλων των πολιτών.
Οι πρωτοβουλίες της ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής εκλογικής ετοιμότητας, όπως έχει αναγγελθεί από τον πρόεδρο του κόμματος και επόμενο πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.


Η ΝΟ.Δ.Ε.

Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: