"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

500.000 € ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

Χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2012 το έργο: «Καταφύγιο τουριστικών σκαφών στο λιμένα Ουρανούπολης», με το ποσό των 500.000,00€.
Με την εγγραφή του συγκεκριμένου ποσού στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, διασφαλίζονται οι απαραίτητοι πόροι για την συνέχιση των εργασιών ολοκλήρωσής του έργου, οι οποίες είχαν σταματήσει λόγω διακοπής της χρηματοδότησης.
Το Καταφύγιο τουριστικών σκαφών στο.... λιμένα Ουρανούπολης αποτελεί ένα πολυσήμαντο έργο για την περιοχή, που αποτελεί τη φυσική πύλη για το Άγιο Όρος.
Το έργο αναμένεται ότι θα προσδώσει πολλαπλά θετικά αποτελέσματα, που σχετίζονται με τους τομείς της οικονομικής, τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, αφού ο αριθμός των προσκυνητών του Αγίου Όρους ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ετησίως.
Με την ολοκλήρωση του Καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο λιμένα Ουρανούπολης θα αυξηθούν σημαντικά τα ελλιμενιζόμενα σκάφη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Χρήστος Πάχτας μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Με την ένταξη του Καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο λιμένα Ουρανούπολης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, διασφαλίζονται οι απαραίτητοι πόροι για την συνέχιση των εργασιών του, που διακόπηκαν λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο τουριστικής και αναπτυξιακής προοπτικής, που αναβαθμίζει αισθητικά και λειτουργικά το λιμάνι της Ουρανούπολης, διαμορφώνοντας νέες δυνατότητες αξιοποίησης των μοναδικών πλεονεκτημάτων της περιοχής».
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: