«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΤΤΙΚΗ:ΜΑ ΚΑΛΑ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;Ο...ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ;ΚΙ ΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ!

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Κάλαμο. Η φωτιά ξεκίνησε από το Μικροχώρι Καλάμου και τώρα καίει εκτάσεις στον Βαρνάβα. Κλειστή η λεωφόρος Βαρνάβα-Καπανδριτίου. Αναζωπύρωση παρουσίασε η φωτιά στο Λαύριο και κατευθύνεται προς το Σούνιο.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Ανατολικής Αττικής, Γιώργο Καραμεσίνη, το μέτωπο της πυρκαγιάς που ξεκίνησε από το Μικροχώρι κατευθύνεται προς το Καπανδρίτι.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, επιχειρούν για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, αλλά το έργο τους δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος οκτώ πυροσβεστικά αεροπλάνα, δύο ελικόπτερα, 80 πυροσβέστες με 27 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα και επτά υδροφόρες των δήμων.

Αναζωπύρωση παρουσίασε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Λαύριο και το μέτωπο κατευθύνεται προς το Σούνιο. Δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούν να θέσουν και πάλι τη φωτιά υπό έλεγχο.

Μία κατοικία υπέστη ζημιές, ενώ απειλήθηκαν σπίτια στον οικισμό «Πασάς». Τελικά δεν χρειάστηκε να εκκενωθούν οι παιδικές κατασκηνώσεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου, από το 54ο ώς το 59ο χλμ.

Φωτιά, που γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο, ξέσπασε και στο Άνω Σούλι Μαραθώνα. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος του Μαραθώνα στη ΝΕΤ, Σπύρος Ζαγάρης, για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε το μοναστήρι Μεταμόρφωση του Σωτήρος.


ΠΗΓΗ.


Ελπίζουμε οι φωτιές να σβήσουν σύντομα και να μην καταστρέψουν και το ελάχιστο πράσινο που έχει απομείνει στην Αττική.


Έχουμε όμως μια...απορία:


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ" ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΤΟ 2007,ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑ;


ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!!!


ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ;


Ο...ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ";


ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ:ΠΗΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ...ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!


ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.


ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ,ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ!

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ:

"Οι φωτιές του 2009 οφείλουν να αποτελέσουν την κόκκινη γραμμή για το κράτος και τους πολίτες. Πρέπει οι τελευταίες αυτές καταστροφές να σηματοδοτήσουν το τέλος μιας εποχής και ενός μοντέλου ανάπτυξης που έχει ως νομοτελειακή κατάληξη ό,τι δεν γίνεται τσιμέντο να γίνεται στάχτη" υπογραμμίζει σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, τονίζοντας πως "σήμερα χρειάζεται μια νέα αρχή που βάζει τέλος στην εποχή της απουσίας σχεδιασμού και επιβράβευσης της καταπάτησης και της κερδοσκοπίας στη γη, τέλος στο κράτος της αναποτελεσματικότητας που κλείνει το μάτι στην ανομία και την αυθαιρεσία".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει στην δήλωσή του ότι την ώρα που δινόταν η μάχη κατά των πυρκαγιών δεν ήταν η ώρα αναζήτησης ευθυνών, όμως σήμερα που "αντικρίζουμε με απέραντο πόνο τις στάχτες ενός εγκλήματος" τίθεται ένα τριπλό καθήκον:

Πρώτον η αξιολόγηση των αιτίων και ο καταλογισμός των ευθυνών για την τραγωδία.

Δεύτερον η λήψη άμεσων μέτρων αποκατάστασης των ζημιών και της παραγωγικής βάσης που καταστράφηκε.

Τρίτον, ριζικές τομές ώστε να αποκλειστούν παρόμοια εγκλήματα στο μέλλον.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην δήλωσή του καταλογίζει βαρύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση που δεν υπάρχει πόρισμα για τα λάθη στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών του 2007 καθώς και για την μη αξιοποίηση της έκθεσης του Ευρωκοινοβουλίου του 2008 για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

"Απέδειξε ότι δεν σέβεται τον πολίτη, έχοντας κρυφτεί πίσω από την προπαγάνδα των "ασύμμετρων απειλών" επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Ο ΤΖΕΦΡΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ-ΣΑΝ ΤΟΝ...ΝΕΡΩΝΑ-ΜΕ...ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ!!!


ΟΧΙ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ! 
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: