"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Με νέες χορωδίες και όργανα ξεκινά και φέτος η Μουσική Σχολή του Δήμου Αριστοτέλη

Ο Δήμος Αριστοτέλη ανακοινώνει την έναρξη του νέου διδακτικού έτους της Μουσικής Σχολής του Δήμου, που περιλαμβάνει νέες δραστηριότητες και εκμάθηση νέων μουσικών οργάνων. Αναλυτικά, για την διδακτική περίοδο 2024-2025 το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 



  • Μουσική Προπαιδεία (4-7 ετών). 

  • Ανώτερα Θεωρητικά 

  • Διδασκαλία των μουσικών οργάνων: Κιθάρα, Βιολί, Πιάνο/Αρμόνιο, Μπουζούκι, Σαξόφωνο, Ντραμς, παραδοσιακό κλαρίνο (νέα προσθήκη).

  • Τις φιλαρμονικές μας, Αρναίας, Ιερισσού και Μεγάλης Παναγίας.

  • Τα χορωδιακά μας σύνολα: Χορωδία Αρναίας, Χορωδία Νέων Ρόδων, Χορωδία Αμμουλιανής, Παραδοσιακή Χορωδία Παλαιοχωρίου, Παραδοσιακή Χορωδία Μεγάλης Παναγίας, Παραδοσιακή Χορωδία Στανού και τα νέα χορωδιακά σύνολα, την Παιδική Παραδοσιακή Χορωδία Ιερισσού, την Τετραφωνική Χορωδία Νεοχωρίου την Εντεχνη Χορωδία Μεγάλης Παναγίας, την Εντεχνη Χορωδία Παλαιοχωρίου, την Εντεχνη Χορωδία Στανού.


Η δημιουργία Παιδικής Παραδοσιακής Χορωδίας, ανοιχτής για όλα τα παιδιά που αγαπούν τη μουσική και θέλουν να γνωρίσουν την πλούσια παράδοση μας μέσα από το τραγούδι, θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να μάθουν παραδοσιακά τραγούδια, να ανακαλύψουν τα ήθη και τα έθιμα που τα συνοδεύουν, και να συμμετάσχουν σε παραστάσεις και εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση, ιδανική για παιδιά που θέλουν να συνδυάσουν την αγάπη τους για το τραγούδι με την εξερεύνηση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. 

Οι νέες μας χορωδίες ( ενηλίκων) θα είναι ανοιχτές σε άτομα όλων των ηλικιών και επιπέδων, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους. Δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες κι όλους μέσα από την συμμετοχή να αναπτύξουν τη φωνητική τεχνική, να καλλιεργήσουν τις μουσικές ευαισθησίες τους και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συνεργασίας και ομαδικότητας που προσφέρει ένα χορωδιακό σύνολο. 

Υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων μουσικών, η μουσική σχολή του Δήμου Αριστοτέλη αποτελεί ένα δημιουργικό περιβάλλον όπου καθεμία και καθένας θα μπορεί να εκφραστεί μέσα από την μουσική.  Στόχος μας να προσφέρουμε στους δημότες μας την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τη μουσική. Καλούμε όλους τους Δημότες να γίνουν μέρος αυτής της μουσικής κοινότητας, που υπόσχεται να γεμίσει τις ζωές μας με αρμονία, χαρά και έμπνευση! Ξεκινάμε στις 7 Οκτωβρίου με το πρώτο ανοιχτό μάθημα στην Ιερισσό, 16:00 με 18:00 στον χώρο της Μουσικής Σχολής.

Η συμμετοχή στις Χορωδίες & στις Φιλαρμονικές είναι δωρεάν. Για πληροφορίες εγγραφών, για δηλώσεις συμμετοχής στις νέες χορωδίες και για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα:

Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού: 23770 21121, Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00-13:00

Δημοτικό Κατάστημα Αρναίας: 23723 50126, Τρίτη έως Πέμπτη 10.00-13.00 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: