Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Eργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Ε
ργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της παράπλευρης οδού της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στην κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά (δυτικό παράπλευρο οδικό δίκτυο) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Tεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 07.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων από....

κινητά συνεργεία στο δεξιό έρεισμα του δυτικού παράπλευρου οδικού δικτύου (SR) της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 60+500 (Α/Κ Πορταριάς), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία δεν θα διακοπεί σε κανένα ρεύμα και θα διενεργείται εναλλάξ με τη βοήθεια σηματωρών. Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού του παραπάνω οδικού τμήματος θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου