Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Οι μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου της Συκιάς Χαλκιδικής απέχουν από τα μαθήματα

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς το Γυμνάσιο - Λύκειο Συκιάς Χαλκιδικής αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη κατάσταση καθώς δεν υπάρχουν εκπαιδευτικοί ώστε να μπουν σε μια κανονικότητα τα τμήματα. Με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οι μαθήτριες και μαθητές και να ζητούν το αυτονόητο.. την παιδεία! 

Χθες, 25/09/2024 και σήμερα 26/09/2024 τα δύο σχολεία έχουν αποχή μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των μαθητών με το 15μελές συμβούλιο.

Εκπρόσωποι του μαθητικού συμβουλίου βρέθηκαν σε....

επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Δήμου Σιθωνίας για αρμόδια θέματα Δημοτικής Κοινότητας Τορώνης και με την Αντιπεριφερειάρχη Ν. Χαλκιδικής ώστε να διαμαρτυρηθούν και ευτυχώς υπήρχε ανταπόκριση και κατανόηση.

Από την πλευρά της ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στέλνει επιστολή εγγράφως στις αρμόδιες αρχές όπως και τα προηγούμενα χρόνια γιατί να σημειωθεί ότι αυτό γίνεται κάθε χρόνο (Δήμο Σιθωνίας, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Χαλκιδικής, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και στο Υπουργείο Παιδείας) να αναφέρει την κατάσταση και τις ανησυχίες τους για το μέλλον των παιδιών μας!

Και αναρωτιούνται τόσες χιλιάδες προσλήψεις που έγιναν;

Που είναι η Συκιά;

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση γιατί την έχει παραμελήσει έτσι; Γιατί δεν κάνει κάτι και αφήνει την κατάσταση στον αέρα χωρίς να ενδιαφερθεί; 

Αθανάσιος Φ. Χατζηγιάννης  Μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Συκιάς Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου