"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση, με σύμβαση έργου σε επαγγελματία οδηγό, του οχήματος μεταφοράς ΑΜΕΑ (ΛΕΥΚΟ ΤΑΞΙ)

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων – Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αναπηρία Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ», που εδρεύει επί της Πλατείας Μακεδονομάχων & Χάψα 2, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση έργου σε επαγγελματία οδηγό την χρήση και οδήγηση, του κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή, του ενός ειδικά διαμορφωμένου αυτοκινήτου για την μεταφορά ΑΜΕΑ, τύπου FORD TRANSIT / WERKE AG, FDF6, Δημόσιας Χρήσης, Ε.Δ.Χ. ΤΑΧΙ, με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑΖ 6239, με αριθμό πλαισίου WFOHXXTTFH4T87334 και με αριθμό κινητήρα F5FA και έδρα τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Το ανωτέρω όχημα έχει περάσει την διαδικασία έγκρισης τύπου για το όχημα Μεταφοράς ΑΜΕΑ (ΛΕΥΚΟ ΤΑΞΙ), έγκριση τύπου σύμφωνη με τους όρους και τις προϋποθέσεις της.... υπ’ αριθμ. 3769/111/18-06-2015 Υπουργικής απόφασης του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.
Σκοπός της μίσθωσης έργου του οδηγού, είναι η κίνηση και η μεταφορά, μαθητών Ατόμων με Αναπηρία, μελών και μη του Συλλόγου και των συνοδών τους, για την παρακολούθηση μαθημάτων του στo ΕΚΕΚ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής  Κατάρτισης ) ΑμεΑ Θεσσαλονίκης του ΟΑΕΔ, που βρίσκεται στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Η χρονική διάρκεια της σύμβασης του έργου αφορά όλη την διάρκεια του σχολικού έτους 2024 – 2025, όλες τις εργάσιμες μέρες.
Το καθημερινό δρομολόγιο του οχήματος θα περιλαμβάνει την αναχώρηση του από τoν Πολύγυρο για το ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης του ΟΑΕΔ, που βρίσκεται στην Θέρμη Θεσσαλονίκης και την επιστροφή του, το μεσημέρι, στον Πολύγυρο.
Κάθε άλλη χρησιμοποίηση του οχήματος απαγορεύεται ρητά.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, οφείλει να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια οδήγησης για το συγκεκριμένο τύπο οχήματος και θα το χρησιμοποιεί ο ίδιος αυτοπροσώπως.
Απαγορεύεται ρητά η παραχώρηση της χρήσης του αυτοκινήτου, σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο, ακόμα και αν πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις για την κυκλοφορία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου.
Η τελική η μερική υπομίσθωση του και η εν γένει με οποιοδήποτε τρόπο με ή χωρίς αντάλλαγμα παραχώρησής του σε τρίτους απαγορεύεται ρητά.
Η  δαπάνη των καυσίμων και της τακτικής συντήρησης του αυτοκινήτου, έλεγχος ΚΤΕΟ, κάρτας καυσαερίων, σήματος τελών κυκλοφορίας κ.λ.π. και η ασφάλιση του, σε αναγνωρισμένη ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να εξασφαλίζεται η αστική ευθύνη πραγμάτων & προσώπων, βαρύνει τον Σύλλογο.
Ο ανάδοχος οδηγός ευθύνεται για τις παραβιάσεις του Κ.Ο.Κ. και τυχόν κλήσεις κατά την κυκλοφορίας του αυτοκινήτου ως Ε.Δ.Χ. – Α.μεΑ.).
Ο ανάδοχος οδηγός, κατά την διάρκεια της σύμβασης έργου, υποχρεούται να κάνει καλή χρήση του οχήματος, διατηρώντας το καθαρό και ευπρεπές και κατάλληλο για την συμφωνηθείσα χρήση, οφείλοντας να ενημερώσει εγκαίρως τον Σύλλογο για τυχόν κινδύνους ή ζημιές του αυτοκινήτου. 
Ο Σύλλογος, δικαιούται τον έλεγχο της τήρησης των ανωτέρω όρων, καθώς και της εξέτασης του χιλιομετρητή, για τον αριθμό καταγραφής των χιλιομέτρων, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά την κρίση του.
Ο συνολική αμοιβή για την παραπάνω παροχή του έργου του αναδόχου οδηγού, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, θα καταβληθεί τμηματικά ή συνολικά, μετά την έκδοση από την ανάδοχο οδηγό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητα και κάθε τυχόν επιπλέον απαραίτητου στοιχείου.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, κάθε ενδιαφερόμενος, πρέπει να υποβάλλει από Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, τις εργάσιμες μέρες και ώρες, (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 12:00 ) στα γραφεία του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων – Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αναπηρία Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ», που εδρεύει επί της Πλατείας Μακεδονομάχων & Χάψα 2, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής  – τηλ. 2371 0 22506 – email : agapihal@otenet.gr ), φάκελο με κλειστή και σφραγισμένη προσφορά, με  απόδειξη  παράδοσης – παραλαβής, με τα εξής δικαιολογητικά:
1) Βιογραφικό σημείωμα και τυχόν συστατικές επιστολές.
2) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου. 
3) Αντίγραφο της απαιτούμενης άδειας οδήγησης για το συγκεκριμένο τύπο οχήματος.
4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 / 1986 θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή ή μέσω gov.gr, στην οποία θα δηλώνει:
α) Ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του ή έχει απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές  (προκειμένου για άνδρες).
β) Ότι δεν διώκεται για κακούργημα και για τα αδικήματα της κλοπής, υπεξαίρεσης, απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, παράβασης του Νόμου περί ναρκωτικών, μαστροπείας, λαθρεμπορίας και ότι δεν τελεί υπό δικαστική αντίληψη και απαγόρευση.
γ) Ότι όλα τα δηλούμενα και κατατιθέμενα στοιχεία με την αίτηση είναι αληθή και ακριβή γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ασκηθεί ποινική δίωξη σύμφωνα με τον Ν. 1599 / 1986.
δ) Ότι έχει λάβει γνώση και ρητά αποδέχεται όλους του όρους της παρούσας διακήρυξης, που θα αποτελέσουν και αναπόσπαστο μέρος της τελικής σύμβασης έργου.
ε) Την Οικονομική Προσφορά ως αναδόχου οδηγού στην σύμβαση έργου.

Ο Σύλλογος, διατηρεί το δικαίωμα, δια των αρμοδίων οργάνων του, να κηρύξει αζημίως τον διαγωνισμό αυτό, αν κατά την απόλυτη κρίση του, κανείς από τους ενδιαφερόμενους, δεν πληροί τις προϋποθέσεις, για την επιλογή του, ως οδηγού του οχήματος Μεταφοράς ΑΜΕΑ (ΛΕΥΚΟ ΤΑΞΙ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: