Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Ελληνική Εταιρία καρδιολογικών εμφυτευμάτων με έδρα τα Ψακούδια Χαλκιδικής

Η εταιρεία ΑΛΒΕΚ με έδρα Ψακούδια Χαλκιδικής αποκτά περιφερειακό ρόλο αντιπροσωπεύοντας ιατρικές τεχνολογίες αιχμής για τις χώρες των Βαλκανίων και του περσικού κόλπου.

Ακολουθώντας το όραμα της διεθνοποίησης του «επιχειρείν» το management της εταιρείας κατόρθωσε να αναβαθμίσει την Ελλάδα από ουραγό σε διαμορφωτή γνώμης στον...

τεχνολογικά απαιτητικό χώρο των καρδιολογικών stents και μπαλονιών αγγειοπλαστικής.

Με κέντρο την Ελλάδα και ειδικότερα την Χαλκιδική κάποια από τα πιο σύγχρονα εμφυτεύματα τεχνολογίας αιχμής (βαλβίδες καρδιάς αναίμακτης τοποθέτησης ) θα διανέμονται αποκλειστικά σε χώρες πολλαπλάσιου μεγέθους όπως η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος κ.α.

Σε δήλωσή του ο γενικός δ/ντής της εταιρία κ. Ελευθέριος Μαλακούδης τόνισε,

«Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της προκεχωρημένης ιατρικής τεχνολογίας εισάγοντας και εξάγοντας κατά βάση καρδιολογικά και καρδιοχειρουργικά θεραπευτικά μέσα έχοντας εμπειρία δεκαετιών. Είναι επίσης υπεύθυνη για την ανάπτυξη και παρακολούθηση ειδικών μελετών και πρωτοκόλλων στην Ελλάδα και τις χώρες της βαλκανικής.

Η εταιρία μας πέτυχε εκτός από την πρωτοπορία στις τεχνολογίες που εισάγονται στην ελληνική αγορά, να διεθνοποιήσει τη θέση της καθιστώντας την πρώτη ελληνική εξάγουσα εταιρεία στην ανατολική Μεσόγειο (Αίγυπτος-Κύπρος ) και στις χώρες του Περσικού (Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Κουβέιτ) στον πλήρως ανταγωνιστικό χώρο των ιατρικών.

Δεδομένης της ιδιαίτερα σημαντικής επιτυχίας και της μοναδικότητάς της, είναι κρίσιμο να αντιληφθεί κανείς ότι η Ελλάδα μεταξύ άλλων θα πρέπει να επιδιώξει να καταστεί κόμβος διαμετακομιστικού εμπορίου, αντιλαμβανόμενη την στρατηγική της θέση αλλά και τις ανεξάντλητες δυνατότητες των Ελλήνων, χαλκιδικιωτών εν προκειμένω ανώτατων στελεχών της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου