"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Περί προσλήψεων ο λόγος....

Η Συνεργασία πολιτών δήμου Πολυγύρου αναφέρει τα παρακάτω σχετικά με τις επικείμενες προσλήψεις προσωπικού:

"Στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου 27/1, αποφασίστηκε ομόφωνα η πρόσληψη προσωπικού, με εξάμηνη σύμβαση, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες, λόγω του Covid 19.

Στη συνεδρίαση, προϋπόθεση της ομοφωνίας ήταν η αποδοχή της πρότασης του μέλους της, Δημήτρη Κυργιαφίνη, για την διάθεση, από την ημέρα της δημοσίευσης, 8 εργάσιμων ημερών, προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι και να υποβάλουν τις... αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους. Σήμερα 01/02/2021, διαπιστώσαμε ότι έγινε η δημοσίευση με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στις 04/02/2021.
Προφανώς μέτρησαν τις οκτώ ημέρες (όχι εργάσιμες) από την ημέρα λήψης της απόφασης.
Αν αυτό δεν είναι παραβίαση των συμφωνηθέντων και των απόφασεων, τι άλλο είναι; Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι είναι πάγια τακτική της διοίκησης του Δήμου ακόμα και αυτές τις απλές συμφωνίες που κάνουμε να τις καταστρατηγούν. Ποιος ο λόγος τέτοιας σπουδής και ποιος ο λόγος της παράβασης του όρου της ομόφωνης απόφασης της επιτροπής;
Με την παραπάνω πρόταση συντάχθηκε και το μέλος της οικονομικής επιτροπής, Γιάννης Σφυρής, ο οποίος ζήτησε να σημειωθεί στην εισήγησή ότι θα πρέπει να υπάρξει έγκαιρη δημοσίευση της ανακοίνωσης των θέσεων και η δυνατότητα θεσμοθέτησης κάποιων κριτηρίων πρόσληψης σε παρόμοιες προκηρύξεις θέσεων.
Τελικά αισθάνεται κανείς ότι εδώ υπάρχει πρόθεση ασυνέπειας από μέρους της Διοίκησης, που καθιστά μάταιη κάθε καλόπιστη προσπάθεια από μεριάς μας.
Προφανώς δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: