«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών

Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Ν.Προποντίδας, Μανώλη Καρρά:

"Σας ενημερώνουμε ότι μετά από το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών τίθενται σε καραντίνα από σήμερα και για μία εβδομάδα οι μαθητές του Β4 και της Ανθρωπιστικής κατεύθυνσης Β2. Επίσης, σε καραντίνα τίθενται οι καθηγητές που δίδαξαν στα συγκεκριμένα τμήματα την περασμένη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, τελευταία ημέρα που πήγε στο σχολείο ο συγκεκριμένος μαθητής. Έκτοτε δεν ξαναπήγε και χθες βράδυ βγήκε θετικό το τεστ, που έγινε για τον ιό.

Η διευθύντρια του σχολείου και σε συνεννόηση με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έθεσε αμέσως σε ισχύ τα όσα προαναφέρθηκαν και είναι αυτά, που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για εμφάνιση κρουσμάτων σε σχολείο. Τα παιδιά και οι οικογένειες τους έχουν... ήδη ενημερωθεί για την αυξημένη προσοχή, που πρέπει να επιδείξουν, όπως και κάθε άλλο παιδί, που ενδεχόμενα είχε έρθει σε επαφή με παιδιά από τα συγκεκριμένα τμήματα.
«Είμαστε σε επικοινωνία με τη διεύθυνση του σχολείου και θα κάνουμε ό, τι πρέπει να γίνει και ό, τι συστήνουν οι ειδικοί. Δε χρειάζεται πανικός αλλά ψυχραιμία και προσοχή. Αύριο, θα πραγματοποιήσουμε απολύμανση στο σχολείο, ώστε να καταστήσουμε τον χώρο απόλυτα ασφαλή. Τέλος, εύχομαι περαστικά στον μαθητή και παρακαλώ να αποφευχθεί η στοχοποίηση του ιδίου και της οικογένειάς του. Είναι κάτι, που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Μ.Καρράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: