Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Αντιπολίτευση, ναι. Όμως, με κάποια σοβαρότητα

Γράφει ο Γιώργος Ζωγραφάκης

Παρακολουθώ κάποιους καλούς φίλους, πως αναλώνονται να βρουν κάτι από έργα της σημερινής κυβέρνησης για να την αντιπολιτευτούν, να αποδείξουν πόσο κακή είναι και -συμπερασματικά- πόσο λάθος έκανε ο ελληνικός λαός που την εξέλεξε και όχι την επί πενταετία προηγούμενη κυβέρνηση. Αναφέρω μόνο το σημερινό με τις μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία. Είναι πράγματι ορισμένες πολύ μεγάλες και ακατάλληλες για παιδιά.
Όμως τα σχόλια "είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν", "μας κοροϊδεύουν", "μασκαραλίκια", ιδού τα έργα του Μητσοτάκη, ή εικόνες με τη μάσκα ως αλεξίπτωτο κλπ είναι τόσο υπερβολικά και κακόπιστα, που επιτυγχάνουν το...
αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Ούτε το έκτακτο των περιστάσεων λαμβάνουν υπόψη, ούτε το απρόβλεπτο και το επείγον των πραγμάτων, ισχυρίζονται πάντως σε κάθε ευκαιρία - ακόμα και την τρίχα που γίνεται τριχιά - πως η κυβέρνηση είναι κακή κλπ. Θα με αναγκάσουν τέλος να σημειώσω ότι, παρ' όλον που δεν τους ψήφισα, θεωρώ ευτύχημα που κυβερνούν αυτοί και τρέμω στην ιδέα πώς θα αντιμετώπιζε η προηγούμενη κυβέρνηση τη σημερινή πρωτοφανή κατάσταση της χώρας, αν κυβερνούσε. Δεν θέλω να εκμεταλλευτώ τις σελίδες του φ/μπ, για τις δικές μου πολιτικές θέσεις, γι αυτό και σταματώ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου