«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Εργασίες συντήρησης στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

1. Εργασίες συντήρησης στις παράπλευρες οδούς του ΠΑΘΕ εντός της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, καθώς και από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 έως και την...
Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, καθώς και από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, και θα διαρκούν από τις 7.00 π.μ. έως τις 17.00.
Σε όλες τις φάσεις των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα αποκλείεται το ένα ρεύμα και η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ με την βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο ρεύμα.  

2. Εργασίες συντήρησης επί της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ορίων Νομού Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 28 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου2020 (μέχρι τις 12.00 μμ) και από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 (μέχρι τις 12.00 μ.μ.).


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες:
α. οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού (οριογραμμές), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη διασταύρωση Καβαλαρίου έως τα όρια του νομού (συνολικό μήκος περίπου 78χλμ) 
β. οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού (άξονα), από τον οικισμό Αγ. Βασιλείου (24οχλμ) και για τρία χιλιόμετρα καθώς και από το 71ο χλμ έως το 74οχλμ  (νέα ασφαλτοστρωμένα τμήματα) και 
γ. επαναδιαγράμμιση όλων των κόμβων (Λαγυνά, Καβαλάρι, Λαγκαδίκια, Νικομηδινό, Ν. Απολλωνία, Απολλωνία, Μάδυτος, Μόδυ, Ρεντίνα, Σταυρός, Βρασνά, Ασπροβάλτα (ζέμπρες – βέλη) 
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν  από την Τρίτη 28 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου2020 (μέχρι τις 12.00 μμ) και από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 (μέχρι τις 12.00 μ.μ.), ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

3. Εργασίες συντήρησης επί της 30ής Επαρχιακής Οδού Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της 30ής Επαρχιακής Οδού Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά:
α) επί της δεξιάς οριογραμμής της 30ής Επαρχιακής Οδού Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά στο ύψος της Σουρωτής και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.
β) επί της δεξιάς οριογραμμής της 30ής επαρχιακής οδού  Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Σουρωτή προς Αγία Παρασκευή.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν  από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

4. 
Εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 29  Ιουλίου 2020.


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της οδού Λαγκαδά, στη νησίδα από το στρατόπεδο Παύλου Μελά έως την αερογέφυρα της Σταυρούπολης. 
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν  από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 07.30 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι. 
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: